Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Кухарук: «Зміна тактики пішла на користь «Вересу»

23 тур в УПЛ відкрився суботнім поєдинком в Рівному, де «Верес» взяв гору над «Оболонню» – 3:0. Півзахисник господарів Андрій Кухарук розповів, що допомогло «Вересу» здобути переконливу звитягу:

– Змінили тактичну схему, взявши на озброєння 4-1-4-1. Василь Курко грав чистого опорника, а ми з Валерієм Кучеровим розташувалися вище й своєю настирливістю намагалися ускладнити життя гостям, коли вони володіли м'ячем. Це принесло дивіденди вже в дебюті: вдалося забити швидкий гол, невдовзі м'яч знову опинився в сітці воріт «Оболоні», але взяття було скасоване після втручання системи VAR. Та головне, що ми диктували умови.

– Відсутність дискваліфікованого Марка Мрвальєвича відчувалася?

– Оскільки рівняни діяли з одним нападником – Миколою Гайдучиком, який за статурою схожий на нашого балканського легіонера, то якихось структурних змін не спостерігалося. Ба більше, саме Гайдучик забив другий гол, закріпивши нашу перевагу.

– Чи відповідає підсумковий рахунок перебігу подій на полі?

– Думаю, що так. Адже в другому таймі гостей від неприємностей ще двічі рятував каркас воріт. Вчора ми переважали «пивоварів» в завершальній стадії наступу.

– Вчорашня перемога допомогла рівнянам залишити зону вильоту. Що стало запорукою більш успішного виступу «Вереса» в весняній частині сезону?
– Відчутно зросла конкуренція за місце в стартовому складі, відзначив би й чудовий мікроклімат в команді. Та головне, що ми стали грати більш сміливо й заточені на атаку.

7 квітня 2024 13:37







Матеріали на тему

Верес – Оболонь 3:0. Україна, 23-й тур. Звіт
6 квітня 2024 17:33




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 23-й тур. Верес – Оболонь. Огляд матчу

 

06 квітня 2024 18:23