Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Верес – Оболонь 3:0. Україна, 23-й тур. Звіт

Рівненська команда вдома без шансів переграла київську «Оболонь». Голи в першому таймі забили Денис Янаков і Микола Гайдучик. У другій половині гри відзначився Яго Сікейра. Єдиний негативний момент для «Вереса», через травму матч не зміг дограти голкіпер Євген Паст.

Це був класичний матч за шість очок між борцями за виживання – «Оболонь» випереджала «Верес» на два пункти, але мала жахливу історію протистоянь з рівненцями: три поразки і три нічиї.

Господарі швидко зробили заявку на продовження серії. Денис Янаков спровокував фол Владислава Приймака у карному майданчику і сам реалізував пенальті. «Верес» продовжив тиснути та незабаром забив ще раз. Той-таки Янаков замкнув простріл Миколи Гайдучека, але після підказки VAR бригада Олександра Шандора зафіксувала офсайд у асистента.

Другий гол нікуди від господарів не дівся. Атака рівненців нібито «захлинулась», проте Валерій Кучеров залетів другим темпом і подав на Гайдучека. Форвард «Вереса» ударом з льоту ефектно увігнав м'яч під стійку. Микола мав робити дубль, але вирішив замикати дальню стійку «неправильною ногою».

«Оболонь» нічого не змогла вдіяти і по перерві. Гайдучек знову не впорався з порожніми воротами, партнери двічі струснули каркас воріт. Втім, Яго Сікейра таки довів справу до розгрому обвідним ударом. 3:0 – «Верес» здобув найбільшу перемогу в сезоні і очолив зону перехідних матчів.

ВЕРЕС – ОБОЛОНЬ – 3:0
Голи:
Янаков (6, з пенальті), Гайдучик (31), Яго (86).
Верес: Паст (Когут, 84), Шевченко, Вовченко, Курко, Балан, Кучеренко, Кухарук, Кучеров (Яго, 70), В.Шарай (Шастал, 58), Гайдучик (Морозко, 70), Янаков (Дахновський, 58).
Запасні: Гакман, Сміян, Жуліо Сезар, Мельник, Кльоц, Годя, Шестаков.
Оболонь: Кичак, Прокопенко, Дубко, Приймак, Карась (Осман, 46), Грисьо, Мороз (Косовський, 58), Слободян, Черненко, Вишневський (Груша, 46), Краснопір (Тарануха, 70).
Запасні: Федорівський, Рибка, Лук'янчук, Вовкун, Нагієв, Запорожець.
Попередження: Курко (33), Кучеров (50) – Грисьо (90+2).

6 квітня 2024 17:33







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35