Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Кравченко: «Як для третьої ліги – «Реал» Мурсія дуже потужна команда»

Другий тиждень на зборах в Іспанії для «Полісся» ознаменувався важливою перевіркою. Зветься вона – спаринг. У суперниках – іспанська команда «Реал» Мурсія (2:1).

Із цікавого – на матчі були присутні помічник Сергія Реброва у національній збірній України Вісенте Гомес і коуч української молодіжки – Унаї Мельгоса. Раз по раз вони спускалися до поля, щоб привітатися з футболістами.

«Працювали разом, коли я грав в «Динамо». Тому теплі відносини. Ці люди багато чого для мене зробили і в якійсь мірі дали мені фундамент футбольний – і він іспанський. Був здивований, коли побачили їх на матчі. Приємно, що приїхали на нас подивитися і це дуже важливо, тому що вони працюють в нашій національній збірній. Це дуже гарний приклад того, як люди слідкують за усіма командами нашими УПЛ», – розповідає півзахисник «Полісся» Артем Козак.

«Реал» Мурсія – це команда, яка нині грає у третьому іспанському дивізіоні. Він зветься Примера Федерасьйон. Зараз їх трохи штормить. Тому для гравців цей спаринг – відмінна нагода довести коучу, що саме вони гідні бути в команді. Тому старалися із усіх сил.

«Взагалі як для третьої ліги – це дуже потужна команда. Ми були дуже здивовані, що у третій лізі Іспанії грають такі сильні команди. Вони почали зубато перший тайм. Це ще раз доводить, що в Іспанії футбол на дуже високому рівні. Тому звідси і команди дуже сильні. По першому тайму мені здається, що може більше бажання у них було доказати щось, показати. Але в цілому – ми були сильніші», – ділиться своїми враженнями захисник «Полісся» Микита Кравченко.

«Пристойно. Цікавий футбол. Є картинка, є багато заготовок, які вони виконують. На їх фоні – тим більше ми під навантаженнями, я думаю, що ми виглядали дуже гарно і хлопці виклались по максимуму сьогодні, видно було, що всі старалися і хотіли», – додає Артем Козак.

Але у першому таймі «Реал» Мурсія навіть гол забив. У другому таймі «Полісся» закамбечило. Спершу пенальті заробив Мустафаєв, а м’яч у сітку відрядив Кушніренко, вже зігравши на добиванні. Другий гол – авторства Микити Кравченка.

«Важко, треба згадати наші зв’язки, які були майже пів сезону, треба трішки награти старі комбінації і нові. Тобто нові заготовки – це все в процесі становлення. Я думаю, що з часом ми побачимо з цього всього результат», – резюмує півзахисник «Полісся» Артем Козак.

25 січня 2024 10:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35