Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Шандрук: «На зборах у Києві зможемо більш предметно оцінити свої можливості»

Виконувач обов’язки головного тренера рівненського «Вереса» Олег Шандрук резюмував контрольний матч проти тернопільської «Ниви» (2:4) та другий тренувальний збір червоно-чорних.

– Це був ще один інформативний для нас контрольний матч. Попри поразку – вдячний гравцям за відношення до роботи. Бо всі вони грають на фоні величезних фізичних навантажень. Можливо, навіть надмірних. Тому, наразі все йде за планом і на наступному зборі команда зовсім по-іншому виглядатиме.

Підсумували другий тренувальний збір поразкою. Але зараз хлопці відпочинуть і на третьому зборі ми зможемо більш предметно оцінити свої можливості. До контрольних матчів у Києві хлопці більш свіжими підходитимуть.

Щодо гри молоді – результат демонструє, що попереду ще дуже багато роботи. Молоді гравці також готуються під максимальними навантаженнями. Не вистачало свіжості. Ми це розуміємо. Але було багато невдалих дій. Втім, це досвід і ми віримо, що завдяки таким матчам молодь буде прогресувати.

Після двох вихідних команда збереться знову 17-го липня. А 20-го липня ми вирушаємо до Києва, де зіграємо з «Колосом», «Локомотивом» і «Оболонню».

15 липня 2024 18:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35