Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Верес» знову пропускає чотири м`ячі і програє «Ниві»

Рівненський «Верес» поступився тернопільській Ниві у четвертому спаринг-матчі літнього міжсезоння. Як і в попередніх програних поєдинках проти «Руху» і «Полісся» – «червоно-чорні» знову пропустили у свої ворота чотири м'ячі.

Як і у попередньому контрольному матчі проти житомирського «Полісся», «Верес» та «Нива» зіграли чотири тайми по тридцять хвилин.

Гру Олег Шандрук розпочав у доволі експериментальному складі: із гравцями, що перебувають у таборі команди на перегляді, та молоддю в особі Арсенія Коркодима, Дениса Світюхи, Ростислава Барана та Дмитра Годі. Допомагати їм мали досвідчені Руслан Степанюк, Валерій Кучеров, Віталій Дахновський і Євгеній Морозко.

На старті матчу рівняни спробували забити швидкий гол. Віталій Жупанський парирував удар з відскоку від Валерія Кучерова. Дмитро Годя після передачі з правого флангу двічі розстрілював ворота Ниви з десяти метрів і двічі влучив у захисника тернополян!

А гості, витримавши стартовий натиск, забили. Швидка контратака з переведенням м'яча з правого флангу на лівий завершилася передачею на вістря, де Андрій Різник, випередивши обох центральних захисників «Вереса», ударом в один дотик пробив без шансів для голкіпера!

У другому таймі футболісти «Ниви» шокували трибуни ще раз. Андрій Різник відгукнувся на передачу з глибини, вибіг на побачення з Арсенієм Коркодимом центральною зоною і елегантно перекинув м‘яча через голкіпера.

На куражі тернополяни продовжували створювати. Дмитро Галадей фактично сам на сам із голкіпером «Вереса» вийшов після рейду лівим краєм. Арсеній Коркодим парирував перший удар, а потім і забрав м‘яча після добивання від Андрія Різника.

Втім, ще за чотири хвилини рахунок все ж став крупним. Дмитро Галадей пробіг цього разу правим флангом, прибрав одного з гравців на перегляді і віддав у центр на Андрія Різника. Той на замасі легко розібрався з Михайлом Протасевичем і пробив у ближній від Арсенія Коркодима кут воріт – 0:3.

Лише після цього рівняни один гол відіграли. Віталій Дахновський з лівого флангу віддав у центр під удар Дмитру Годі і той пробив лівою точнісінько в дальній кут! М‘яч від стійки влетів у ворота!

На третю тридцятихвилинку у рівнян рятувати матч вийшли Богдан Когут, Марко Мрвальєвич, Микола Гайдучик, Владислав Шарай і Роман Гончаренко. Рівняни повністю закрили гостей біля їхніх воріт.

Втім, м'яч ніяк не йшов у ворота «Ниви». Марко Мрвальєвич, Микола Гайдучик, Яго – усі били повз ворота, або просто в голкіпера тернополян.

Натомість, знову забила «Нива». Гравець команди гостей Валентин Напуда на прийомі виграв боротьбу у Василя Гакмана, ефектно прокинув м‘яча повз Романа Гончаренка, вибіг на побачення з Вадимом Ющишиним і пробив повз голкіпера у дальній кут.

Свій другий м'яч «Верес» забив вже у компенсований час. Після подачі кутового з лівого краю і виграного партнером другого поверху Семен Вовченко добив м‘яча у порожні ворота – 2:4.

Наступного тижня «Верес» вирушить до Києва, де перед стартом чемпіонату зіграє також з «Колосом», «Локомотивом» і «Оболонню».

ВЕРЕС – НИВА Тр (Д2) – 2:4
Голи:
Годя (53), Вовченко (120+1) – Різник (18, 42, 50), Напуда (108).
Верес (1-2 тайм): Коркодим, Морозко, Мельник (Козубенко, 30), гравець на перегляді (Протасевич, 30), Сміян, Баран, Кучеров, Дахновський, гравець на перегляді, Годя, Степанюк. (3-4 тайм): Когут (Ющишин, 90), Протасевич (Гакман, 76), Вовченко, Гончаренко, Шевченко, Яго, Куція, Світюха, В.Шарай, Гайдучик, Мрвальєвич.
Нива (стартовий склад): Жупанський, Бац, Демчук, Мудрий, Бей, Капустян, Давидов, Козак, Гатала, Різник, Галадей.

15 липня 2024 14:38







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35