Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Волинець: «Хочеться забивати з гри, але особливої різниці немає»

«Полісся» у тренувальному поєдинку розгромило «Верес» – 4:1. Автор дублю Богдан Кушніренко та голкіпер Євгеній Волинець поділилися враженнями від гри:

«На цьому етапі перемогти – не найголовніше, головне – набрати фізичну форму та зрозуміти принципи гри, яку хоче бачити тренер. Сьогодні було, бо погода була жаркою, під час першого тайму трошки розморило на сонці, тому на другий тайм десь важко було виходити. В таких випадках треба переступати через «не можу», бо тільки так можна здобути результат. Результативність, звичайно, сьогодні в мене була хорошою, але треба забивати в офіційних іграх, тому на ці голи не звертаю увагу. Намагаємося підключати в атаки стандарти: штрафні та кутові, добре, що все виходить, тому це все не марно. Повторюсь: перемагати на зборах не так важливо, але краще завжди перемагати. Зараз все більше впевненості до нас приходить з кожною грою. Сподіваюсь, що до матчів Ліги Конференцій ми підійдемо в гарному настрою та з впевненістю в своїй грі», – підсумував півзахисник.

«Перемога впевнена за рахунком. Можливо, якщо хтось не бачив гру, то може подумати, що перемога буде легкою. Ні, була складна гра, бо було трошки жарко та ще й грали втомленими, бо зараз працюємо під навантаженнями. Результат хороший, адже ми скористалися всіма своїми можливостями. Три голи зі стандартів? Якщо чесно, то ми ще не приділяли багато уваги саме цьому аспекту, але будь-який гол – це хороший знак. Хочеться забивати з гри, але особливої різниці немає, головне – гол. Щодо комунікації з новачками в обороні, то ми працюємо над цим. Вони трошки нашу мову вчать, ми теж намагаємося підказувати зрозумілою мовою для них теж. Це процес тривалий, але ми над цим працюємо», – сказав Волинець.


11 липня 2024 21:01







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Карпати готуються до львівського дербі

 

17 жовтня 2024 20:44

Ігор Краснопір. Про тренувальний процес, життя у Львові та футбольні мрії

 

17 жовтня 2024 14:20

Оболонь готується до поєдинку проти Динамо

 

16 жовтня 2024 13:41