Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ТМ. Верес – Полісся 1:4

«Полісся» розгромило «Верес» у контрольному матчі. Команда Імада Ашура отримує третю перемогу на літніх зборах, перегравши на виїзді «Верес» у матчі, який складався з 4 таймів по 30 хвилин.

На старті матчу житомиряни шокувати опонента швидким голом. Вже на 2-й хвилині гри Жоао Віалле результативно підключився на кутовий. Господарі відповіли за 10 хвилин, коли впродовж атаки завдали серію ударів, проте Волинець надійно грав у воротах. До кінця тридцятихвилинки обидві команди обмінювалися атаками, проте на результат це не вплинуло.

В другій тридцятихвилинці обидві команди розпочали грати тими ж складами. «Полісся» продовжувало більше володіти м’ячем, однак до реальних нагод біля воріт «Вереса» справа не доходила. А от суперник мав хорошу нагоду на 42-й хвилині, але удар Дахновського було заблоковано. А ще за 10 хвилин підопічні Шандрука мали гарну нагоду після кутового – неточно.

Після години ігрового часу в «Полісся» з’явилась нова стартова одинадцятка. Підопічні Імада Ашура більше атакували та виглядали гостріше в атаці. На 76-й хвилині гри це конвертувалося в другий гол: Мустафаєв подав з кутового, а Луїфер виграв боротьбу на дальній стійці та вразив вже незахищені ворота. А ще через п'ять хвилин розкішним ударом з середньої відстані Богдан Кушніренко довів рахунок до розгромного – 0:3.

В завершальному таймі «вовки» змогли довести справу до четвертого голу: Мустафаєв знову асистував від кутового прапорця, а Кушніренко оформив дубль, відзначившись ударом головою. Після чого наприкінці матчу «Верес» заробив пенальті, а Микола Гайдучик зумів забити гол престижу – 1:4.

ВЕРЕС – ПОЛІССЯ – 1:4
Голи:
Гайдучик (111, з пенальті) – Жоао Віалле (2), Луїфер Ернандес (76), Богдан Кушніренко (81, 99).

10 липня 2024 19:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35