Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Ротань: «Задоволений хлопцями, вони можуть грати на рівні топкоманд»

30 липня олімпійська збірна України в третьому для себе матчі групового раунду футбольного турніру Ігор-2024 поступилася команді Аргентини (0:2) та припинила боротьбу.

«Мабуть, результат не за грою, він не відповідає дійсності. Закономірність результату в тому, що конкретний епізод вирішується індивідуально гравцями. В Аргентини індивідуальність була присутня, тому маємо такий рахунок. Що стосується самої гри – ми без перебільшення грали краще за Аргентину й не заслуговували на поразку.

Я задоволений хлопцями, вони – великі молодці, можуть грати на рівні топкоманд. Але для цього потрібно, щоб такий запал був у кожному матчі. Коли ми граємо по сім годин матч в Україні, це дається взнаки.

Дякуємо футболістам за їхнє ставлення. І те, що ми на цьому турнірі, – дуже великий успіх для нашої країни. А в майбутньому, якщо хлопці будуть так вірити у свою гру, то в нас будуть перемоги й на Олімпійських іграх. Дай Боже, щоб закінчилася війна, і був мир», – цитує головного тренера олімпійської збірної України Руслана Ротаня ексклюзивний транслятор матчів команди «Суспільне Спорт».

31 липня 2024 09:55







Матеріали на тему

«Україна завадила Аргентині посісти перше місце у групі», – огляд аргентинських ЗМІ
31 липня 2024 09:34


Україна – Аргентина 0:2. Олімпіада-2024. «Синьо-жовті» прощаються з Іграми
30 липня 2024 20:01




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Олімпіада-2024. Група B. Україна – Аргентина. Огляд матчу

 

30 липня 2024 22:12