Сьогодні 16 жовтня 2024 р.

Степаненко: «Можна сказати, що Україна награла на перемогу з Чехією»

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко дав оцінку поєдинку з командою Чехії (1:1) у 4-му турі Ліги націй, а також розповів про свій стан після пошкодження.

«Мені лікарі говорили, що потрібно 2-3 тижні [для відновлення]. Я був готовий зіграти з Грузією, але спасибі Сергію Станіславовичу [Реброву] – він сказав, що здоров'я важливіше і дав мені відпочинок, щоб я готувався вже на Чехію. У принципі, сьогодні було все нормально, грав на повну. Але наприкінці вже було важкувато – багато пропустив.

Як матч із чехами? Ми розуміли, що Чехія дуже інтенсивна команда. Вони намагаються пресингувати, не давати грати в комбінаційний футбол. Вони в принципі всі матчі так грали. До того ж стандарти, аути дуже небезпечні. Вважаю, що в якійсь частині матчу ми підсіли. Дали їм можливість грати в їхній футбол, у них багато чого виходило. Вони забили гол. Один в один такий самий, як і коли ми грали в Празі. Хоча до цього розбирали ці моменти. А так я думаю, що і кінцівку першого тайму, і другий тайм, і забили м'яч, і були моменти... Можна сказати, що награли на перемогу», – розповів Степаненко.

15 жовтня 2024 12:36







Матеріали на тему

Ребров: «У нас дуже складна група»
15 жовтня 2024 00:12


Україна – Чехія 1:1. Ліга націй. У очікуванні фінішної інтриги
14 жовтня 2024 23:40




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ліга націй. Група B1. Україна – Чехія. Огляд матчу

 

15 жовтня 2024 00:12