Сьогодні 16 жовтня 2024 р.

Ребров: «У нас дуже складна група»

Головний тренер збірної України Сергій Ребров підбив підсумки матчу 4-го туру Ліги націй-2024/25 проти Чехії (1:1).

– Як почувається Гуцуляк?

– На жаль, він отримав дуже сильний струс мозку. Зараз він у лікарні. Ситуація дуже складна. Поки що він залишається тут, далі подивимося.

– Що сказали команді після матчу?

– Подякував їй. На жаль, знову пропустили зі стандартного положення, але в другому таймі ми намагалися створювати моменти. У нас дуже складна група, а Чехія – дуже складний суперник. Це фізично сильна команда, і проти неї подвійно складно грати індивідуально, коли пропускаєш першим.

До пропущеного м’яча ми програвали багато підбирань, єдиноборств, але потім стали значно краще виглядати в цих компонентах. Особливо в другому таймі.

– Що змінилося після перерви? Здалося, що Судаков і Шапаренко стали глибше опускатися і починати атаки.

– Судаков і Шапаренко і до цього зміщувалися на фланг, допомагали Мудрику, але їм було складно під пресингом суперника. У першому таймі збірна Чехії дуже багато пресингувала. Але грати через два дні на третій важко, тож після перерви тиск суперника знизився. Хлопці намагалися зробити все, що могли, але, як я вже сказав, група у нас дуже важка.

– Як оціните ці два матчі – проти Грузії та Чехії?

– Усі хлопці дуже засмучені. Головна проблема в тому, що ми програли два вересневих матчі, а за цими двома поєдинками у мене до команди зауважень немає. На жаль, у нас багато травмованих, однак і з цим складом ми намагалися робити все, що могли.

– Чому порівняно з першим матчем ви зробили лише одну заміну – Степаненка замість Калюжного?

– Калюжний у матчі з Грузією віддав багато сил. Тарас сьогодні вийшов і допоміг команді. Перед грою я запитував усіх хлопців про те, наскільки вони готові, і ніхто не відмовився вийти з перших хвилин. Важливо зберігати склад, який переміг. Але при цьому важливо і відновитися.

15 жовтня 2024 00:12







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Топ-25 воротарських сейвів у історії збірної України

 

11 жовтня 2024 09:15

Збірна в Польщі. За ким сумує Ванат? Музикальний смак Бущана

 

09 жовтня 2024 15:14

Гравці збірних України презентували нову форму

 

09 жовтня 2024 15:00