Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Сваток: «У матчі з Німеччиною результат не стояв на першому місці»

Своїми думками з приводу спарингу з Німеччиною поділився захисник збірної України Олександр Сваток.

«Враження позитивні, адже грали, між іншим, у гостях зі збірною Німеччини. Це дуже потужна команда, в якій багато гравців найвищого рівня. Ми досить пристойно оборонялися та відповідали контратаками. Були моменти, коли ми контролювали м'яч по декілька хвилин. Ця гра стовідсотково піде нам на користь.

Перед матчем тренерський штаб казав нам, що головне – вийти на поле й показати свій максимум. Виконати те, що ми награвали ці три-чотири дні. А результат не стояв на першому місці. Хоча щоразу, коли ти граєш за збірну, то хочеш перемагати, байдуже, офіційний це матч чи ні. Хлопці виклалися на всі сто відсотків, молодці!

Андрій Ярмоленко мене вже травить, жартує, що я граю за збірну лише проти топкоманд, коли треба мучитися. Мовляв, кар'єру роблю, зі слабкими збірними не граю. У сьогоднішньому поєдинку ми могли відчути атмосферу прийдешнього Євро. Ми ж в Україні граємо іноді один матч п'ять годин і без глядачів, тому важливо було побачити повний стадіон», – сказав Олександр Сваток.

Нагадаємо, наступний товариський матч українці зіграють у Варшаві – з Польщею 7 червня. Початок зустрічі – о 21:45 за київським часом.

5 червня 2024 13:30







Матеріали на тему

Німеччина – Україна 0:0. Звіт про перший спаринг до ЄВРО-2024
4 червня 2024 08:50




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Німеччина – Україна. Після матчу

 

04 червня 2024 00:05

ТМ. Німеччина – Україна. Огляд матчу

 

04 червня 2024 00:00