Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Трубін: «Німеччина? Ми впоралися – не тільки я, але й уся команда»

Воротар збірної України Анатолій Трубін прокоментував нічию з Німеччиною в товариському матчі (0:0).

«Німеччина – це топ-збірна. У ній зібрані кваліфіковані гравці, тому, звісно, було складно. Але ми впоралися – не тільки я, але й уся команда. Був важкий матч, але дуже добре, що в нас є така гра з таким суперником перед ЄВРО, щоб якомога краще підготуватися.

Німці пресингували дуже високо, але не можу сказати, що це була несподіванка, тому що вони грають вдома, вони – топова збірна, і вони намагалися грати з позиції класу, показати свій рівень. Перші хвилини були важкі, але потім трішки пристосувалися і вже розуміли, як виходити з цього пресингу.

Чи було б несправедливо, якби ми вирвали перемогу через контратаку наприкінці? Футбол інколи несправедливий. Я не можу сказати, справедливо чи несправедливо. У нас також були дуже хороші нагоди, і Мануель Нойєр також дуже чудову гру зіграв», – сказав Трубін у коментарі YouTube-каналу «ВЗБІРНА».

Нагадаємо, що окрім Німеччини, Україну чекають ще два матчі в рамках підготовки до ЄВРО-2024. Попереду ще Польща (7 червня) та Молдова (11-го). Підопічні Реброва стартують на чемпіонаті Європи 17 червня матчем проти Румунії.

5 червня 2024 09:55







Матеріали на тему

Німеччина – Україна 0:0. Звіт про перший спаринг до ЄВРО-2024
4 червня 2024 08:50




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Німеччина – Україна. Після матчу

 

04 червня 2024 00:05

ТМ. Німеччина – Україна. Огляд матчу

 

04 червня 2024 00:00