Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Трубін: «Після гри поговорив із Нойєром, обмінялися футболками»

Голкіпер національної збірної України Анатолій Трубін поділився своїми враженнями від товариського матчу з командою Німеччини.

3 червня в Нюрнберзі збірна України провела товариський поєдинок проти Німеччини (0:0). Своїми думками з приводу гри поділився «Лев матчу» – воротар Анатолій Трубін.

«У нас вийшла непогана гра, але не ідеальна. Потрібно буде розібрати як командні, так і індивідуальні дії і зробити висновки. Німеччина – це один із фаворитів ЄВРО-2024, тому був дуже добрий матч для підготовки.

Не можу відилити якогось одного гравця німецької збірної, тому що там усі топового рівня, грають у найкращих клубах Європи. Найскладнішим для мене був той удар, що прийшовся у стійку, – на дуже незручній висоті, ще й з близької відстані. Але, як то кажуть, стійка – це друг голкіпера.

Після матчу я сказав Нойєру, що він дуже добре зіграв, адже й у нас було декілька непоганих моментів, на які він чудово відреагував. Обмінялися ще футболками. Він не був моїм кумиром, але це воротар світового рівня.

Хочу подякувати нашим уболівальникам, які були тут і підтримують нас навіть на виїзді. Це дуже надихає, тому що без уболівальників не та гра. Це емоції, це тиск на нас. Наші вболівальники – найкращі», – сказав Анатолій Трубін.

5 червня 2024 16:23







Матеріали на тему

Німеччина – Україна 0:0. Звіт про перший спаринг до ЄВРО-2024
4 червня 2024 08:50




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Німеччина – Україна. Після матчу

 

04 червня 2024 00:05

ТМ. Німеччина – Україна. Огляд матчу

 

04 червня 2024 00:00