Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Віталій Вернидуб: «Ми повинні вчитись і далі, бо є молодою командою»

Тренер криворізького «Кривбасу» Віталій Вернидуб прокоментував третій контрольний матч на іспанських зборах проти чеської «Вікторії» – 0:3.

– Маємо перший невдалий результат. Якими є ваші враження від гри?
– Звісно, програвати ніхто не любить, тому зробимо висновки. Гра була високої якості, нам протистояв сильний опонент. Мобільна, силова команда. Було цікаво проти них зіграти, адже український футбол дуже часто будується в матчах саме на силовій боротьбі.

Вважаю, навіть на краще, що ми сьогодні поступились. Хлопці також повинні замислитись, чому так сталось, проаналізувати помилки. Коли ти часто перемагаєш – «виростають крила». Ця поразка нам піде тільки на користь. Будемо готуватись далі.

– Багато фолів, жорстких епізодів. Це затьмарило враження від матчу?
– Гра вийшла дуже «брудною». Але це є нормальним для суперника, тому що, ми розуміємо, чеський чемпіонат дуже агресивний та інтенсивний. Вони – один з лідерів, тому так грали. Наша команда їм поступалась в цьому компоненті. Суперник провокував нас на емоції, не потрібно було піддаватись. Це теж для нас урок. Ми повинні вчитись, бо є молодою командою. І робимо кроки для становлення.

– Які подальші плани «Кривбасу» після цього матчу?
– Попереду два вихідних, щоб команда перепочила та перевела дух після важких тренувань. Вони – молоді, витримали цей темп на зборах, виконують все заплановане. Тепер треба добре відновитись та бути готовими до завершального етапу підготовки.

29 січня 2024 10:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35