Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Україна, 25-й тур. Ворскла – Колос. Анонс матчу

Обидві команди невдало грають останній час – у «Колоса» шість матчів без перемог, а у «Ворскли» – чотири поєдинки без звитяг.








«ВОРСКЛА» (Полтава) – «КОЛОС» (Ковалівка)
20 квітня, початок – о 18:00
Полтава, стадіон «Ворскла» ім. О.Бутовського
Головний арбітр
– Роман Блавацький (Львів)
ТБ-трансляція – на телеканалі UPL.TV

Перед цим туром «Колос» посідає 11-те місце, маючи в активі 25 очок. А «Ворскла» наразі на 7-й сходинці, набравши 30 залікових балів. Проте, у ковалівців на одну гру менше через відкладений поєдинок проти «Зорі» (який відбудеться 9 травня). Відзначимо, що у обох команд наразі тривають неприємні безвиграшні серії. У ковалівців шість матчів без перемог, з яких п’ять поразок. Але і у полтавчан чотири поєдинки без звитяг, з яких три поразки.

Пригадаємо, як команди провели попередній тур. «Колос» прикро поступився у гостях «Поліссю» 0:1, пропустивши на 83-й хвилині після удару Вячеслава Танковського. «Ворскла» у 24-му турі також мінімально поступилася своєму супернику з рахунком 0:1, яким був донецький «Шахтар», пропустивши гол від Данила Сікана на 21-й хвилині. Відзначимо, що з 58-ї хвилини донецька команда грала у меншості після вилучення Олександра Зубкова, але «Ворскла» не зуміла скористатися чисельною більшістю.

У першому колі «Колос» та «Ворскла» зіграли в межах 10-го туру в Ковалівці на початку жовтня минулого року, але команди не зуміли забити одна одної – нічия 0:0.

Що до особистих зустрічей, то відзначимо «Ворсклу» як дуже незручного для «Колоса» суперника. За десять попередніх очних матчів, полтавчани виграли аж вісім поєдинків – сім в УПЛ та одного разу в Кубку України. Одного разу була зафіксована нічия, як раз той матч у першому колі нинішнього сезону, про який ми згадували вище; і одного разу перемагав «Колос». Ця єдина перемога була у квітні 2021-го року, коли «Колос» під керівництвом тоді ще Руслана Костишина розгромив в Ковалівці ворсклян з рахунком 3:0.

Про рефері матчу «Ворскла» – «Колос» – це Роман Блавацький зі Львова. Це доволі молодий арбітр – йому лише 30 років! У нинішньому сезоні він провів вже сім поєдинків, і матч у Полтаві буде восьмим. Із цих семи матчів цього сезону Блавацький одного разу працював і на грі за участю «Колоса». Було це у 14-му турі, 10 листопада минулого року, коли «Колос» у Ковалівці переміг аутсайдера чемпіонату «Минай» – 2:0.


20 квітня 2024 10:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35