Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Григорчук: «Чорноморцю» треба придбати мінімум шість-вісім футболістів високого рівня»

Впродовж останніх кількох місяців у футбольних колах України час від часу з’являлись новини, у яких йшлося про можливу появу тренера Романа Григорчука на чолі іншого клубу УПЛ – спочатку ковалівського «Колоса», а потім і черкаського ЛНЗ. Була інформація і щодо зацікавленості у його послугах з боку власника житомирського «Полісся» Геннадія Буткевича, однак після появи у цьому клубі на посаді виконуючого обов’язки спортивного директора Даріо Друді ця тема остаточно зійшла нанівець.

За інформацією джерела, подальша доля 59-річного Григорчука, у якого контракт з «Чорноморцем» завершується наприкінці червня, залежатиме від зустрічі з керівництвом одеського клубу. Недаремно ж у післяматчевих флеш-інтерв’ю і під час прес-конференцій на подібні питання головний тренер «моряків» відповідав двозначно, інтригуюче: мовляв, через кілька днів про все буде повідомлено конкретно, офіційно.

А між тим у футбольних колах Одеси тільки й розмов, що про найближче майбутнє команди. Усіх вболівальників цікавить, яким є фінансове становище клубу і чи буде достатнім бюджет, щоб «Чорноморець» у наступному сезоні почувався досить впевнено і прагнув до вищого місця, ніж у щойно завершеному чемпіонаті.

– Можу вам сказати своє бачення. Зараз «Чорноморцю» треба придбати чи запросити мінімум шість-вісім футболістів високого рівня. Рівня нашої Прем’єр-ліги. Це мають бути люди, які володіють виконавською майстерністю. Бо можна робити страшенну, об’ємну роботу, але без таких виконавців ця робота ніколи не буде мати результату. Таке моє бачення. Тож аби зараз «Чорноморець» був на рівні і мав змогу боротись за єврокубки, він повинен мати мінімум шість кваліфікованих футболістів. Для цього потрібне відповідне матеріальне забезпечення, і ми розуміємо, що зараз на нашому ринку це є дуже недешево. Не дивлячись на це, футбол живе. Ми бачимо, що зараз у Прем’єр-лізі низка команд дуже потужно матеріально забезпечені. І зараз ще додаються команди – як мінімум одна до еліти, яка теж буде ставити завдання, тому конкуренція в УПЛ чекає на її учасників величезна. І щоб дійти до єврокубків, потрапивши у першу п’ятірку Прем’єр-ліги, це дуже складно. Як я вже сказав вище, для цього потрібна низка кваліфікованих футболістів високого рівня. Якщо цього не буде – шансів нема.

28 травня 2024 14:14







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35