Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Карпати» та «Олександрія» цікавляться Ременяком

Вінгер «Минаю» Артур Ременяк є об’єктом інтересу з боку двох клубів Прем’єр-ліги – «Карпат» та «Олександрії».

Футболіст, який раніше виступав за ПФК «Львів», приєднався до «Минаю» влітку 2023-го, підписавши дворічний контракт. Все перше коло, за яке «Минай» набрав шість очок і жодного разу не переміг, Артур був гравцем резерву – лише чотири виходи на заміну в УПЛ.

У 2024-му команда під керівництвом нового тренера Желько Любеновича перетворилася, набрала 19 очок у 15 поєдинках і до останнього туру претендувала на порятунок, але таки залишила елітний дивізіон. 23-річний Ременяк навесні став одним із ключових виконавців, забивши в 15 поєдинках п’ять голів (у тому числі в чотирьох матчах поспіль, починаючи з кінця квітня) і виконавши один асист.

Любенович залишився на своїй посаді і сповнений рішучості повернутися з «Минаєм» до УПЛ. При цьому він готовий до розставання з низкою виконавців: «Сподіваюся, у нас будуть пропозиції щодо футболістів. Хочеться, щоб вони пішли на підвищення».

«Карпати», які за підсумками сезону пройшли у зворотному напрямку, очевидно, найближчого літа планують чимало вхідних трансферів. Як раніше повідомлялося, у полі зору львів’ян перебувають: захисники Едуард Сарапій та Олександр Сваток, півзахисник Валентин Рубчинський та форвард Олександр Філіппов (усі – із СК «Дніпро-1»), нападник «Сандерленда» Назарій Русин, гравець оборони Тимур Стецьков із «Кривбасу».

«Олександрія», незважаючи на амбіції та «найвидовищніший футбол у чемпіонаті України», більшу частину сезону знаходилася недалеко від зони вильоту і лише завдяки вдалому фінішу піднялася на восьме місце. У команді вже розпочалася трансферна робота: так, раніше повідомлялося про продовження контракту з досвідченим Кирилом Ковальцем та розставання з еквадорцем Мадісоном Хуліо.

28 травня 2024 20:17







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35