Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Бізімана: «Казковий матч для «Кривбасу». Такі перемоги мають неабияке значення»

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Джихад Бізімана підбив підсумки домашньої перемоги над «Олександрією» – 2:1 у 16 турі УПЛ.

– Джихаде, дійсно класні емоції, класна перемога. Як опишеш те, що відбувалось на полі?
– Дуже щасливий перемозі! Ми проявили неабиякий характер та продемонстрували, що можемо переломити хід непростого поєдинку та подолати насичену оборону. Добре, що все так склалось. Можна сказати, казковий матч для «Кривбасу».

– Вітаємо з дебютним голом за команду. Які емоції відчуваєш?
– Дуже радий забити дебютний гол за «Кривбас». Це дійсно важливий момент для мене. Хотів забити ще раніше, були моменти, але не щастило у завершальній стадії. Десь не влучав по воротах, десь рятували суперників воротарі. І от нарешті прийшов той момент, коли я забив дебютний гол за команду. Сподіваюсь, це мій не останній гол за «червоно-білих».

– Вольова перемога та ще й така. Наскільки це важливо для «Кривбасу»?
– Такі перемоги мають неабияке значення. Ми перемогли та продемонстрували характер. У роздягальні вирували емоції, всі щасливі. Це дуже важливо, як для гравців, так і для тренерів. Два голи перевернули усе з ніг на голову. Впевнений, саме такі перемоги допомагають команді ставати ще сильнішою та наближатись до своєї мети.

3 грудня 2023 13:33







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35