Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Україна, 23-й тур. Верес – Оболонь. Анонс матчу

У Рівному зустрічаються кандидати на виліт із УПЛ, яких у турнірній таблиці поділяє лише два очки. Виходить, програму туру відкриває битва за виживання. Це може бути дуже цікаво. Тим більше, що навесні команди виглядають дуже пристойно.





«ВЕРЕС» (Ровно) – «ОБОЛОНЬ» (Киев)
6 квітня, початок о 15:30
Рівне, стадіон «Авангард»
Головний арбітр – Андрій Шанор (Львів)
Трансляція – UPL.TV 

«Верес»

 Рівненська команда відчутно додала в ігровому плані у другій частині УПЛ. Покращився малюнок гри та загальний темп. Це негайно позначилося на результатах. «Верес» розпочав весняну частину з двох поразок: на своєму полі від ковалівського «Колоса» (0:2) Ярослава Вишняка та полтавської «Ворскли» Сергія Долганського (1:2). Проте у наступних двох турах рівняни здобули відразу чотири очки, що для аутсайдера є дуже пристойним результатом.

Спочатку у Рівному підопічні Шандрука в компенсований час сенсаційно вирвали нічию з самим київським «Динамо» (1:1). А після цього на виїзді «червоно-чорні» мінімально здолали одеський «Чорноморець» (1:0).

Однак у останньому турі «Верес» не зумів нічого запропонувати іншому лідеру першості –  криворізькому «Кривбасу» (0:2). Долю того поєдинку вирішило вилучення Марко Мрвальєвича. Прихід 22-легіонера однозначно додав класу народному клубу. Саме його голи принесли ці чотири залікові бали.

Проте у грі проти «пивоварів» чорногорський форвард не зможе взяти участь через дискваліфікацію. А це вже серйозна проблема. Інші нападники «Вереса» не дотягують до рівня Марко.

«Що для нас означає протистояння з «Оболонню» зараз? – каже виконувач обов‘язки головного тренера рівненського «Вереса» Олег Шандрук. –Думаю, тут не варто нічого пояснювати. Суперник – наш сусід у турнірній таблиці і випереджає нас на два очки. Тому ця гра дуже важлива для нас.

Хочу звернутися до наших вболівальників. Закликаю всіх прийти і підтримати команду, як це було у матчах з Динамо і Кривбасом. Ми відчуваємо цю підтримку, вона дуже допомагає. Сподіваюся, вболівальники теж бачать, що команда на полі б’ється до останніх секунд у кожній грі».

«Оболонь»

«Пивовари» у весняній частині теж почали діяти більш симпатично, якщо говорити про гру. Як і рівненський клуб, кияни після зимової паузи за п'ять турів набрали чотири очки. У першому матчі одеський «Чорноморець» (1:1) чудом відібрав очки у команди Валерія Іващенка, при цьому «зелені» у тому поєдинку мали тотальну домінацію за моментами: 20 ударів проти одного!

Далі були мінімальні поразки від лідерів. На своєму полі від «Дніпра-1» Юрія Максимова та криворізького «Кривбасу» Юрія Вернидуба. Обидві зустрічі закінчились з ідентичним рахунком 0:1.

Далі послідував домашній тріумф над житомирським «Поліссям» (1:0). Тоді цю перемогу можна було спокійно назвати сенсаційною, але як показали останні результати, на даному етапі сезону житомирських «вовків» обігрує кожен, кому не лінь...

Щодо попереднього туру, то підопічні Іващенка вдома без шансів поступились «Шахтарю» 0:3.

Примітно, що червону картку у зустрічі проти «гірників» заробив основний форвард Суханов. Таким чином, у «Вереса» і «Оболоні» перед очним поєдинком у цьому плані паритет.

Історія зустрічей

Всього зіграно 6 матчів: +3=3-0 м’ячі 5-1
На полі «Вереса» – 2 матчі: +1=1-0 м’ячі 2-1

В УПЛ зіграно 1 матч: +0=1-0 м’ячі 0-0
На полі «Вереса»: раніше не зустрічалися

Останній матч на полі «Вереса» – 29.11.2020. 14-й тур Чемпонату України-2020/2021 у Першій лізі
«Верес» – «Оболонь» – 1:0
Гол: В. Тимофієнко (61).

Цікаві факти та можливі події

«Верес» може зазнати 80-ї поразки в УПЛ.

Безвиграшна домашня серія «Вересу» триває 4 гри: 2 нічиї та 2 поразки.

«Верес» на своєму полі пропускає голи в чемпіонаті впродовж 7-ми ігор – 16 м’ячів.

Безвиграшна гостьова серія «Оболоні» триває 5 ігор: 2 нічиї та 3 поразки.

Гравці «Оболоні» з 11 листопада минулого року більше одного голу за гру в чемпіонаті не забивають.

20-й «сухий» матч УПЛ може провести Артем Кичак («Оболонь»).

6 квітня 2024 09:37







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35