Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Україна, 20-й тур. Шахтар – Колос. Анонс матчу

«Шахтар» і «Колос» проведуть матч 20-го туру вітчизняної Прем’єр-Ліги на «Арені Львів».









«ШАХТАР» (Донецьк) – «КОЛОС» (Ковалівка)
8 березня, початок – о 18:00
Львів, стадіон «Арена Львів»
Головний арбітр
– Максим Козиряцький (Запоріжжя)
ТБ-трансляція – на телеканалі UPL.TV

Ковалівці наразі посідають 8-ме місце в турнірній таблиці та мають 24 залікові бали у своєму активі, а донеччани на другій сходинці, маючи 37 очок. Але не будемо забувати, що у гірників на одну проведену гру менше, ніж у «Колоса». Цього тижня «Шахтарю» додали 2 очки, через технічну поразку «Олександрії», яка грала проти донецької команди з гравцем, який не був заявлений в УПЛ.

«Шахтар» наразі є єдиною командою у найвищому дивізіоні, яку «Колос» ще не перемагав жодного разу. У матчі першого кола, який пройшов в межах 5-го туру наприкінці серпня минулого року, «Шахтар» переміг в Ковалівці з рахунком 2:0 завдяки голам Єгора Назарини та Олексія Кащука.

У попередньому, 19-му турі «Шахтар» провів результативний матч та переграв лідера турнірної таблиці «Кривбас» з рахунком 5:2. А ось «Колос» поступилася у минулому турі. «Колос» пропустив у дебюті матчу проти «Руха», намагався відігратися, але забити не вдалося.

Цікаво, що «Колос» за свою історію провів шість матчів на «Арені Львів», а суперниками ковалівців були «Рух», ФК «Львів» та «Шахтар». У підсумку ковалівці чотири рази перемагали на цій арені, одного разу зазнали поразки (від «Шахтаря») і одного разу була зафіксована нічия.

Із кадрових втрат відзначаємо, що за умови орендної угоди у грі проти «Шахтаря» не зможуть допомогти «Колосу» Топалов, Тотовицький та Бондаренко.

Олег ВОСТРЯКОВ

8 березня 2024 11:35







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35