Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Кожушко: «Це був дуже гарний спаринг для «Кривбасу»

Нападник криворізького «Кривбасу» Олег Кожушко розповів про контрольний матч на словенських зборах проти швейцарського «Янг Бойз» - 2:2.

- Олеже, як оціниш гру?
- Дуже гарний спаринг для нашої команди. Це хороша перевірка для «Кривбасу» перед єврокубками. Задоволений нашою грою проти досвідченого суперника європейського рівня. Цей спаринг піде нам на користь перед стартом у Лізі Європи.

- Як проходять словенські збори?
- Все добре, отримуємо навантаження та працюємо з мʼячами, опрацьовуємо тактичні схеми, нові звʼязки. Є всі умови для плідної підготовки, за що вдячні керівництву Клубу.

- На матчі було дуже багато вболівальників: як швейцарських, так і українських. Приємно грати за такої підтримки.
- Так, звісно. По-перше, дуже приємно бачити тут, в Швейцарії, українців, які прийшли нас підтримати, з національними прапорами. Така атмосфера по-справжньому зігріває. Думаю, гра всім сподобалась. Дякуємо та будемо безліч разів дякувати нашим захисникам, ЗСУ, за те, що маємо змогу готуватись до нового сезону.

Також хочу висловити співчуття родинам, які постраждали від цього страшного останнього обстрілу країни 404. Тримаймось разом, ми повинні бути сильними. Все буде Україна.

12 липня 2024 15:29







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35