Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Бартулович: «Мали забивати другий мʼяч і закривати гру, але Мічин не реалізував момент»

Коментар тренера «Зорі» Младена Бартуловича після гри проти ЛНЗ:

– Перший тайм, на мою думку, був дуже гарним для нас. Вели в рахунку, мали забивати другий мʼяч і закривати гру, але Мічин не реалізував цей момент. Травма Башича в кінці першого тайму змусила нас робити заміну та вносити корективи в гру. Другу половину зустрічі ми провалили. Два стандарти – два голи.

У світовому футболі мало таких прикладів, коли команда вже десять років грає не вдома…

– Так, і це дуже прикро. Але ми не втрачаємо звʼязок із Луганськом. У нас багато працівників клубу саме з рідного для нашої команди міста. У кожного є друзі, знайомі. До того ж багато наших вболівальників в інших містах України зараз проживає. Маємо надію, що зможемо повернутися до Луганська і зіграти на рідному стадіоні!

Ви багато експериментуєте в центрі поля: грали там Яцик, Башич, Мишньов, Хахльов, Дришлюк. Якщо Яцик повернеться до «Динамо», які трансфери ви будете вимагати в керівництва, щоб в наступному сезоні боротися за єврокубки?

– Ми не експериментуємо. Є травми, картки. Нас це змушує робити ротацію та шукати оптимальний склад. Будуть максимальні завдання й під ці завдання будемо шукати гравців.

Травму отримав Аліун Ндур, а арбітр навіть картку не показав…

– Не хотілося б чіпати тему суддівства, але інколи це неможливо зробити. Ндур отримав  серйозну травму. Жодної реакції суддів…

19 травня 2024 18:40







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35