Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Найбільш високооплачуваний гравець «Шахтаря» продовжить грати у Бразилії

Півзахисник «Шахтаря» Педріньйо не хоче повертатися до України. Незважаючи на те, що взимку він підписав покращений контракт із донецьким клубом і погодився влітку знову виступати за гірників, останнім часом ситуація змінилася. Вже після того, як Даріо Срна розповів про швидке повернення Педріньйо, сам бразилець в інтерв'ю бразильським ЗМІ почав говорити про те, що хотів би залишитися в «Атлетіко Мінейро», хоча угода оренди була розрахована до кінця червня цього року.

Попри всі заяви офіційних осіб «Шахтаря», ситуація явно складається не на користь українського клубу. Як повідомляє Fala Galo, з посиланням на джерела в клубі, є велика ймовірність того, що Педріньйо залишиться в оренді в «Атлетіко Мінейро» до кінця 2024 року. Це пов'язано з тим, що новий тренер бразильського клубу задоволений грою півзахисника та попросив залишити його у команді. «Шахтар» уже погодився провести переговори, хоча угода ще остаточно не підписана. Український клуб хотів би продати Педріньйо, але таких пропозицій не надходило. При цьому «Атлетіко Мінейро» у новій орендній угоді хоче прописати нижчу частину зарплати, яку він виплачуватиме Педріньйо.

Найнеприємніше для «Шахтаря» у цій ситуації те, що він платить Педріньйо величезну зарплату. Якщо вірити бразильським ЗМІ, то півзахисник отримував трохи більше 2,5 мільйона євро, а після продовження контракту у лютому цього року його зарплата зросла до фантастичних 5 млн. євро на рік! Цікаво, що найкращий гравець «Шахтаря» – Георгій Судаков – після продовження контракту, за неофіційною інформацією, отримує не більше 2 млн. євро на рік.

«Атлетико Мінейро» платить лише один мільйон євро Педріньйо, решту зарплати продовжує виплачувати «Шахтар», який, зважаючи на все, у найближчі півроку так і не побачить свого футболіста. Якщо вірити бразильським ЗМІ, то після підписання нової орендної угоди ситуація може погіршитися для «Шахтаря», оскільки «Атлетіко Мінейро» не хоче платити 1 млн. євро Педріньо. Цілком імовірно, що до кінця червня бразильці повідомлять про нову орендну угоду, на покращених для себе умовах.

17 червня 2024 13:27







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35