Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Пономарьов: «Тішить, що взяли гору над авторитетними командами австрійської бундесліги»

На мажорній ноті львівські футболісти завершили закордонний етап підготовки до нового сезону. Перед поверненням додому вони завдали поразки австрійському «Хартбергу» – 2:0. Головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов дав оцінку виконаній роботі підопічними.

– Збір в Словенії з двома виїздами до сусідньої Австрії був дуже корисним. Звичайно, десь вибивало з колії, що ми не змогли зіграти в контрольних матчах в оптимальному складі через те, що кілька наших гравців тільки відновлюються після травм, по-друге, маємо ми своїх представників в олімпійській збірній України, яка завершує підготовку до Ігор в Франції, але загалом, я задоволений відношенням підопічних до своїх обов'язків.

– Чи не вперше разом з головною командою виїжджала велика група вихованців клубної академії. Вони виправдали сподівання?
– Переконаний, що цей збір в Словенії запам'ятається хлопцям надовго. Так, їм було важко витримувати навантаження, але тепер вони вже знають над чим треба працювати, аби прогресувати. Зрештою, й я одержав про нашу зміну вичерпну інформацію.

– Спарингами задоволені?
– Так. Це дуже цінний досвід, адже довелося виясняти стосунки з представниками різних футбольних шкіл. Тішить, що взяли гору над авторитетними командами австрійської бундесліги – «Штурмом» та «Хартбергом».

– В розташуванні «Руха» на цьому закордонному етапі підготовки знаходився потенційний новачок– опорний півзахисник Владислав Семотюк, який минулого сезону виступав за «Минай». Як пройшли його оглядини?
– Я ще не визначився чи продовжить він кар'єру в «Русі». Після повернення до Львова в Семотюка ще буде дві нагоди проявити себе: 27 липня в спарингу з «Агробізнесом», а суперник в контрольному матчі 3 серпня ще уточнюється.

– Стартовий поєдинок чемпіонату УПЛ за участю «Руха» вже остаточно буде перенесений?
– Так, я володію інформацією, що гравці «Руха» Олег Федор, Ігор Краснопір та Олексій Сич будуть включені до заявки олімпійської збірної України з футболу, що незабаром виступатиме на Іграх в Франції й тому львівський клуб матч першого туру УПЛ проведе в один з резервних днів.

21 липня 2024 13:56







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35