Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Ворскла» цікавиться Корабліним та Ременяком

«Ворскла» цікавиться двома футболістами «Минаю» – універсальним півзахисником Тимуром Корабліним та вінгером Артуром Ременяком.

Обидва гравці провели сильне друге коло під керівництвом Желько Любеновича. Сербський фахівець приймав «Минай» у статусі безнадійного аутсайдера, але після зимової перерви команда перетворилася: набрала 19 очок у 15 матчах і до останнього туру претендувала на порятунок, але залишила елітний дивізіон.

22-річний Кораблін минулого сезону зіграв за закарпатський клуб 23 матчі, забив чотири голи і віддав два асисти. Усі його результативні дії припали на весняну частину чемпіонату. 23-річний Ременяк навесні також став одним із ключових виконавців, забивши п’ять голів (у тому числі у чотирьох матчах поспіль, починаючи з кінця квітня) та виконавши один асист. Артура номіновано на звання найкращого гравця травня в УПЛ.

Днями Кораблін розповів, що ним цікавиться декілька клубів, три з яких вже надіслали офіційні пропозиції. Тимур, крім «Ворскли», згадував «Зорю», «Колос» і «Чорноморець».

Любенович казав, що очікує у міжсезоння пропозицій щодо деяких футболістів і хоче, «щоб вони пішли на підвищення». Проте, як стало відомо, «Минай» має намір залишити в наступному сезоні всіх гравців з чинними контрактами.

Полтавці за підсумками минулого сезону посіли дев’яте місце в УПЛ.

1 червня 2024 11:37







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35