Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Дулуб: «Не знаю, чи хоче керівництво «ЛНЗ», щоб я залишився»

Головний тренер «ЛНЗ» Олег Дулуб розповів, чи залишиться на своїй посаді після дебютного сезону команди в Прем’єр-лізі.

– Поки що хочеться відпочити, а мої перспективи щодо кар'єри визначатимуться рішенням керівників клубу. «ЛНЗ» залишив за собою право ухвалення рішення про продовження або закінчення контракту, який укладено за схемою 1+1.

Поки що угода діє до 30 червня. Ну а мені, повторюся, поки що просто хочеться відпочити, тому що рік вийшов важким, багато чого потрібно проаналізувати.

– Керівники позначали зацікавленість у подальшій співпраці? І чи є у вас бажання там залишитися?
– Можу лише сказати, що не прихильник однобокого кохання. Як і в шлюбі, має бути обопільне бажання. Чи хоче клуб, не знаю... За дев'ять місяців ми виконали величезний шматок роботи, створили абсолютно нову команду, до того ж, можна сказати, робили це двічі – наприкінці літа і взимку, – і при цьому виконали турнірне завдання. Але що буде далі, навіть не уявляю.

Пам'ятаю, коли приходив у «ЛНЗ» наприкінці серпня, команда була на другому місці в таблиці з кінця. Мені потім сказали, що це безпросвітний аутсайдер. Перше, що мене вразило, коли особисто познайомився з командою, не побачив цільної роздягальні. Колектив був розбитий на групи, було багато незадоволених своїм становищем у команді. Тобто деякі гравці думали, що вийдуть із першої ліги й одразу ж почнуть грати в УПЛ. А за фактом опинилися на лавці запасних, тому що прийшла велика група гравців, яка перевершувала їх за майстерністю. Ще мене вразило, що 70 відсотків складу – це футболісти за 30. Коли зустрічався з керівництвом, сказав, що з ними потрібно дуже акуратно працювати, щоб не «вбити», не зірвати. Поступово омолодили склад, запросили легіонерів. Команда виходила на новий етап своєї потужності.

Коли моніторив інформацію про команду, зайшов на «Трансфермаркт». Колектив виявився 16-м із 16 учасників УПЛ за загальною вартістю. Заходячи на зимову перерву, ми вже були 14-ми, а закінчували чемпіонат 13-ми. А в таблиці взагалі фінішували сьомими. Чи показник це роботи? Думаю, так.

28 травня 2024 13:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35