Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Юрченко: «Мені дійсно комфортно працювати із Скрипником»

Футболісту харківського «Металіста 1925» Владлену Юрченку виповнилося 30 років. Напередодні ювілею гравець поспілкувався із пресслужбою Української Прем’єр-Ліги та розповів про свою кар’єру, перехід до харківського клубу та легіонерський досвід.

– Владлене, вітаємо із Ювілеєм. Як ти почуваєшся у 30-річному віці, якщо говорити про твою футбольну кар’єру? Чи вдалося досягти того, що планував, наприклад, у 20?
– Звісно, досягти вдалося не всього. Деякі задачі було виконано, а деякі поки що ні. Однак час ще є, буду грати та досягати високих результатів. 

– У поточне міжсезоння ти перейшов до «Металіста 1925». Як тебе прийняли у новій команді?
– У мене максимально позитивні враження, мене прийняли дуже тепло. Я задоволений цим рішенням.

– Цікаво, що ти працював із Віктором Скрипником і в «Зорі», і у «Ворсклі», і тепер у «Металісті 1925». Чому саме із цим тренером ти почуваєшся найбільш комфортно?
– Мені подобається стиль роботи, стиль гри та тренувальний процес. Тут усі складові мають значення, мені дійсно комфортно працювати із Віктором Скрипником, тому радий бути з ним і в новій команді.

– У тебе в кар’єрі був легіонерський період, коли ти грав за «Байєр». Зараз, якщо озирнутися назад: які головні висновки ти зробив для себе з того періоду життя?
– Я переїхав туди у 20 років і практично не зіграв там жодного матчу на дорослому рівні. Тож багато чому новому доводилося вчитися: і в побуті, і у футболі. Багато факторів, зараз навіть важко все перерахувати. Фактично, у 20 років я почав вчитися футбольним аспектам наново.

22 січня 2024 15:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35