Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Чеснаков увійшов до тренерського штабу «Ворскли»

Автівки одна за одною перетинали межу між проїзжою частиною та шлагбаумом центрального міського стадіону в Полтаві. Це гравці головної команди «Ворскли» вперше за останній місяць зібралися разом. Відпустка, за зізнанням кожного, промайнула швидко, та хіба зараз про це взагалі варто думати: часи непрості, тому до роботи, без будь-яких «але».

Немає поки легіонерів, які приєднаються до колективу дещо згодом, натомість неозброєним оком можна помітити чималу групу молоді, яка мігрувала з юнацького складу. Молоді, вмотивовані кадри обов'язково стануть в нагоді, – переконані в тренерському штабі Долганського.

Подія дня: Володимир Чеснаков тепер уже офіційно увійшов до тренерського складу першої команди, і цю новину на загальному зібранні перед тренуванням зустріли оплесками, привітавши легенду полтавського футболу з початком нового етапу великого футбольного життя.

На полі вчора здебільшого бігова робота, але поки без інтенсиву, як ведеться у перший тиждень після тривалого перепочинку.

Кілька наступних днів хлопці чергуватимуть відвідини лікарів, у рамках проходження поглибленого медогляду, і тренування в тренажерному залі та на полі.

Про потенційних новачків тренери поки говорять з акцентом «дізнаєтесь згодом». Селекційна робота ведеться, і підсилення може бути буквально в кожній з ігрових ланок.

Один із потенційних новобранців, іноземець, вже в тренувальному таборі «біло-зелених». Його ім'я назвуть незабаром.

25 червня 2024 16:52







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35