Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Шандрук: «У «Вереса» хороша команда. Єдине чого не вистачає – віри в себе»

Виконувач обов'язків головного тренера рівненського «Вереса» Олег Шандрук розповів про майбутні зимові збори, спаринг-партнерів та комплектацію команди взимку.

– Олеже Миколайовичу, зараз команда у відпустці. Коли футболісти і тренерський штаб знову зберуться разом після канікул?
– В Рівному ми разом знову зберемося 8-го січня. 9-го та 10-го січня футболісти пройдуть обов’язковий медогляд. Упродовж цих трьох днів проведемо декілька втягуючих тренувань. З 11-го січня розпочинаємо повноцінну підготовку до весняної частини сезону у залі та на тренувальній базі. Це силова робота на тренажерах, бігові заняття та вправи з м’ячем. Можливо, завершенням цього етапу зборів стане двосторонка. Над цим ще поміркуємо.

– Коли команда вирушить до Туреччини? Де базуватиметесь?
– В ніч з 19-го на 20-те січня команда транзитом через Польщу вирушить до Туреччини. Базуватимемося в готелі неподалік Анталії.

– Раніше клуб вже анонсував п’ять спарингів із суперниками із Данії, Латвії, Словаччини та Сербії. Як оцінюєте суперників?
– Так, вже запланували матчі з данським «Лонгбю», латвійськими «Аудою» та «Лієпаєю», словацьким «Злате Моравце» і сербським «Явором». Над цим працював ще попередній тренерський штаб команди. Усі спаринг-партнери – хороші. Це сильні клуби, що представляють елітні дивізіони чемпіонатів своїх країн. Зараз працюємо над організацією ще одного, а можливо й двох контрольних матчів у Туреччині. До Рівного плануємо повернутися 17-го лютого. Потім розпочнемо цілеспрямовано готуватися до гри з «Колосом».

– Які кадрові зміни плануєте в команді? Які позиції потребують підсилення?
– Вважаю, що зараз у нас дуже хороша команда. Єдине чого не вистачає – віри в себе. Щодо селекції, я тут не відкрию чогось новаторського. Шукаємо підсилення на кожну позицію для створення якісної конкуренції.

– Що намагатиметеся змінити у грі команди?
– Вважаю, що говорити зараз про зміни у грі – дещо неетично по відношенню до попереднього тренерського штабу команди. Так, потрібно щось міняти. Але почати варто з психології. Хочеться бачити від футболістів більше емоції та пристрасті. Ми обов’язково проговоримо це все з командою після канікул.

– Які завдання на другу частину сезону поставили перед Вами президент і члени наглядової ради?
– Основне – вирішити головну турнірну задачу на цей сезон. Друге – налагодити командну гру. Але це вже наша внутрішня кухня. Про те, як це зробити – говоритимемо з командою. У нас є чітке бачення роботи. Тепер треба добре попрацювати на зборах.

22 грудня 2023 22:24







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35