Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Верес» до кінця тижня визначиться щодо кількох футболістів

До кінця поточного тижня «Верес» ухвалить рішення про те, з ким із футболістів, у яких закінчуються контракти, підписувати нові угоди.

За інформацією Sport.ua, з деякими з них уже обговорюють умови можливого продовження співпраці, з кимось за стіл переговорів у клубі ще не сідали, але водночас і не повідомляли про плани розлучитися.

Закінчується термін дії контрактів у воротаря Євгена Паста, захисника Євгена Шевченка, півзахисників Андрія Кухарука, Олександра Кучеренка та Владислава Шарая.

Раніше вільними агентами «Верес» залишили захисники Василь Курко і Денис Балан, півзахисник Станіслав Шарай і нападник Михайло Шестаков.

Крім того, 30 червня закінчуються угоди у трьох гравців, орендованих у «Полісся», – захисника Євгена Морозка, півзахисника Дениса Янакова і нападника Дмитра Шастала. Їхня доля визначиться пізніше, тим паче що у двох із них цього місяця закінчуються контракти з житомирським клубом.

За підсумками минулого сезону «Верес» посів 13-те місце в УПЛ, після чого відстояв право виступати в еліті в стикових матчах з «Епіцентром» (1:1, 3:1).

13 червня 2024 11:27







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35