Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Чорноморець» хоче зберегти Авагімяна, Бадібангу та Варакуту

Масовий відхід футболістів з одеського «Чорноморця» став вже звичним явищем не тільки у цьому десятилітті, а і в попередньому. Не стало винятком і нинішнє міжсезоння, у якому команду Романа Григорчука один за одним продовжують залишати гравці. Частина з них вже працевлаштувалась в інших клубах, решта у ролі вільних агентів знаходиться на шляху до цього.

Генеральний директор клубу Анатолій Мисюра розповів про подальшу долю трьох найкращих на думку вболівальників «Чорноморця» футболістів – півзахисників Артура Авагімяна, Зігі Бадібанги та воротаря Данила Варакути (у першого з них завершується термін оренди, а у двох інших підходять до закінчення контракти).

– Всі троє відпочивають. Їхні долі знаходяться у стадії визначення.

– Чи є вірогідність, що вони або ж хтось із них у команді залишаться?
– Вірогідність є. Проте можу сказати, що на сьогодні вона є, але до конкретики щодо підписання документа ми не домовились. Якщо я скажу про те, що з кимось домовились, а завтра може таке бути, що футболіст скаже, що йому потрібен новий «Бентлі». А ми скажемо: «У нас є лише нова «Таврія». Тобто все у процесі по усім трьом – як щодо Авагімяна спілкуємось, так і стосовно Бадібанги розмовляємо. Це ж саме можу сказати і про Варакуту.

– Щодо Авагімяна, права на якого належать «Олександрії», то плануєте викупити його контракт чи продовжити угоду про оренду?
– Маємо на меті, щоб наміри продовжити співпрацю з цим футболістом реалізувалися. Будемо працювати над обома названими вами варіантами.

10 червня 2024 14:01







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35