Бандейра: «Можу порівняти УПЛ з французьким чи італійським чемпіонатами»
Захисник «Кривбасу» Рафаель Бандейра про Кривий Ріг та перебування у команді Юрія Вернидуба.
– Ти команді відносно небагато часу. Чи є щось таке, що здивувало у «Кривбасі»?
– Чесно кажучи, коли я приїхав сюди, я не очікував на такий високий рівень якісних полів, баз, стадіонів. Я побачив дуже високий рівень клубної інфраструктури і був приємно вражений. Ці всі моменти неймовірно важливі для нас, легіонерів, адже ми знаходимося далеко від наших домівок.
– Хочемо спитати про рівень чемпіонату України. Як би ти його оцінив та чи таким уявляв до переходу у «Кривбас»?
– В українському футболі дуже багато сильних, топових гравців, рівень яких неймовірно високий. Я можу порівняти український футбол з французьким чи італійським, за рівнем.
– «Кривбас» – новий для тебе колектив. З ким найбільше потоваришував у команді? З ким найбільше проводиш час?
– Найбільше часу я проводжу з Ілічем, якщо казати про легіонерів. Щодо українських гравців, то це Вакулко, Бескоровайний, також Задерака. У цілому, намагаюся підтримувати дружній зв‘язок зі всіма гравцями, проте, звісно, легше спілкуватися з англомовними хлопцями.
– Як тобі наше місто – Кривий Ріг? Чи встиг вже його подивитись?
– Коли коли в нас є вільний час, ми намагаємося виїзджати у ресторани, якісь заклади. Кривий Ріг – затишне гарне місто з прекрасними людьми, мені тут дуже подобається.
– Одним з найбільш відомих португальців в українському футболі є Мігель Велозу, який грав у «Динамо». Чи знайомий з ним особисто?
– Велозу – топовий гравець який, наскільки я знаю, грає в Італії. На жаль, я з ним не знайомий. Щодо зірок Португалії, то, наприклад, коли я грав за «Ювентус», був знайомий з Роналду.
– Чи встиг вже скуштувати наш український борщ? Як тобі? Чи є в Португалії страва, схожа на наш борщ?
– Чесно кажучи, я не куштував український борщ, тому що побоююсь пробувати ваш червоний суп (посміхається). Але я обіцяю, що обов‘язково налаштуюсь та спробую. Подібної португальської страви навіть не знаю.
5 червня 2024 17:12