Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Теслюк: «Хочеться відібрати очки у «Шахтаря»

Коментар нападника «Руху» Дениса Теслюка про підготовку львів’ян до поєдинку 23-го туру Прем’єр-ліги проти «Шахтаря», що відбудеться у неділю, 7 квітня, о 18:00.

– «Рух» готується до матчу з «Шахтарем» як і до будь-якого іншого суперника в УПЛ, ми нікого не виділяємо окремо. Так, зараз гірники лідирують у чемпіонаті, але ми зосереджені на своїй грі і для нас важливо здобути позитивний результат у наступному поєдинку.

Нашими сильними сторонами є пресинг та швидкість і ми повинні якісно зіграти проти «Шахтаря», тож зараз плідно працюємо на тренуваннях. Настрій у всіх позитивний, адже в попередньому матчі вдалося перемогти ЛНЗ. Черкасці були дуже непростим суперником і виграли у нас в першому колі, тож приємно, що вдалося взяти реванш у рідних стінах.

Тепер нам протистоятиме «Шахтар» і це буде цікавий матч. Донецька команда стала сильнішою після зміни тренера наприкінці минулого року, в їхній грі з’явилося більше конструктиву. Водночас важливо нав’язати супернику боротьбу на кожному клаптику поля, пресингувати його і демонструвати свій звичний футбол. Хочеться відібрати очки у лідера УПЛ та подарувати радість вболівальникам «Руху».


6 квітня 2024 21:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35