Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Вернидуб: «Вважаю, в «Динамо» зараз найкраща Академія в Україні, вони переплюнули в цьому плані й «Шахтар»

У суботу, 18 травня, у матчі 29-го туру чемпіонату України київське «Динамо» з рахунком 3:1 обіграло криворізький «Кривбас». Зустріч проходила в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. До вашої уваги післяматчева прес-конференція головного тренера «Кривбаса» Юрія Вернидуба.

– Непогана гра. Ні наша команда, ні «Динамо» не могли вже змінити своє турнірне становище, тому сьогодні гра була для того, щоб показати себе і не допустити чогось із розряду великої поразки.

Непогана гра у виконанні обох команд. «Динамо» розпочало матч за схемою гри в три захисники, але ми відразу перебудувалися. Так, пропустили швидко два голи, але це таке – ми перебудувалися, забили у відповідь і мали шанси для того, щоб зрівняти рахунок.

Вважаю, ми дуже непогано виглядали і в першому таймі, і в другому. Зазвичай «Динамо» домінує, а сьогодні ця команда грала більше на контратаках, а ми хотіли відігратися. Моментів у нас була сила-силенна. Утім, як і в «Динамо». Нашому супернику більше пощастило. Тим більше, цей незрозумілий пенальті. Була боротьба плече в плече. Я разів п’ять подивився цей епізод. Ну який пенальті?

Повторюся, дуже задоволений, як ми сьогодні грали. Тим більше, що дали шанс проявити себе низці молодих гравців. Їм треба давати можливість прогресувати. У цьому плані мені подобається підхід «Динамо», у якого дуже багато вихованців грає. Вважаю, що у «Динамо» зараз найкраща Академія в Україні, вони переплюнули в цьому плані і «Шахтар».

18 травня 2024 19:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Карпати готуються до львівського дербі

 

17 жовтня 2024 20:44

Ігор Краснопір. Про тренувальний процес, життя у Львові та футбольні мрії

 

17 жовтня 2024 14:20

Оболонь готується до поєдинку проти Динамо

 

16 жовтня 2024 13:41