Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Ашур: «Ставка фізичних кондицій «Полісся» буде зроблена на весь сезон»

Новий головний тренер «Полісся» Імад Ашур в ефірі «УПЛ ТБ» розповів, якою буде підготовка житомирської команди влітку, враховуючи дебют у Лізі конференцій УЄФА.

«Літню підготовку ми планували так чи інакше трохи заздалегідь. Корективи вплинуть на структурування підготовчого періоду. Достатньо важко і не завжди логічно та необхідно планувати на довгий період наперед, бо потім доводиться вносити зміни. Тому планування у нас більше прив’язане до принципів тактичної періодизації, звісно, адаптованих. Мова йдеться про те, що ми робимо кожного тижня від гри до гри. Але, звісно, нам з тренером з фізичної підготовки потрібно буде десь піти на компроміси з точки зору навантажень, щоби дістатись до цих матчів у найбільш якісних кондиціях.

Але ставка фізичних кондицій буде зроблена на весь сезон. Я не є прихильником цієї хвилеподібної схеми чи ідеї побудови підготовки до сезону, яка є більш класичною, але, на мою думку, менш актуальною, ніж тактична періодизація», – зазначив 36-річний український фахівець.

30 травня 2024 12:33







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35