Сьогодні 16 жовтня 2024 р.

ТМ. Олександрія – Кривбас 4:2. Злива голів під зливою

Заповнюючи вимушену паузу в чемпіонаті, пов’язану з міжнародними матчами збірних, «Олександрія» з «Кривбасом» зіграли контрольний поєдинок.

Команди провели спаринг у стандартному форматі двох таймів по 45 хвилин. Усю гру лив дощ, тому поле було дуже слизьким, а, отже, продемонструвати свої найкращі якості суперникам за таких умов було важко. Тим не менш, стався видовищний футбол з великої кількістю забитих голів.

Матч розпочався з активних наступальних гостей. «Кривбас» виконав декілька кутових, але олександрійці відбились. Натомість на 12 хвилині вони провели свою гольову атаку. Суперник продавив Кузика на фланзі, увірвався у карний майданчик та прострілив у воротарський.

Понєдєльнік після поштовху зі сторони Бєляєва ненароком вразив власні ворота – 1:0. Свисток арбітра промовчав і гол було зараховано. Криворіжці провели у відповідь свої декілька непоганих атак, у завершенні яких пробивали з середніх дистанцій Драмбаєв і Понєдєльнік, але Єрмаков впорався з ударами.

На 26-й хвилині господарі забили вдруге. Романчук помилився в центрі поля, м’яча було перехоплено. Пішла атака два в один, яку «Олександрія» легко реалізувала. Після навісної передачі Козак на мить випередив Кліщука – 2:0.

Криворіжці не знітились, і продовжили шукати щастя біля чужих воріт. Знову потужно пробивав один з самих активних у складі червоно-білих до перерви Понєдєльнік, але Єрмаков знову врятував свою команду. Свій найкращий момент, аби відіграти бодай гол в першому таймі, гості змарнували згодом, коли Твердохліб після прострілу справа пробивав у порожній кут, але слабенько і захисник встиг вибити м’яча з лінії воріт.

Другий тайм «Кривбас» розпочав активно і одразу зробив рахунок 2:1. Гол зробили гравці, які вийшли на заміну: Бандейра виконав подачу справа – Кожушко ефектно пробив у дотик у дальній кут. Пішла гра на зустрічних курсах: непогані нагоди мали обидві команди, але знову забили господарі.

Після подачі зліва ударом з «другого поверху» на 72-й хвилині відзначився Кулаков – 3:1. «Кривбас» відповів за вісім хвилин, коли класний удар зі стандарту під поперечину вдався Понєдєльніку – 3:2. Криворіжці пішли вперед зрівнювати рахунок. Хороший момент був у Кожушка, але він пробив набагато вище з меж штрафного. Знову зі стандарту «стріляв» Понєдєльнік, але цього разу – дуже неточно.

А от олександрійці спіймали суперника на грубій помилці. Хома, який вийшов далеко за межі карного майданчика, буквально «подарував» м’яча досвідченому Ковальцю, який обіграв Богдана та забивав уже у порожні ворота – 4:2.

13 жовтня 2024 року. Контрольний матч. Олександрія, Кіровогр. область КСК «Олімп». +13 градусів.

ОЛЕКСАНДРІЯ – КРИВБАС – 4:2
Голи:
Понєдєльнік (12, автогол), Козак (27), Кулаков (72), Ковалець (86) – Кожушко (49), Понєдєльнік (80).
Олександрія (1 тайм): Єрмаков, Кравченко, Мігель Кампос, Шабанов, Мартинюк – Безерра, Козак, Ващенко, Мишньов, Бєляєв – Філіппов. (2 тайм): М.Шевченко – Скорко, Копина, Логінов, Ухань – Джевані, Ковалець, Шостак, Смирний, Костишин – Кулаков.
Кривбас (стартовий склад): Кліщук (Маханьков, 31; Хома, 61) – Понєдєльнік, Романчук, Драмбаєв (Бандейра, 46), Кузик – Задерака (Кожушко, 46), Твердохліб, Ілич, Аморозо (Я.Шевченко, 61), Микитишин (Каменський, 61) – Ндомбазі (Матяш, 72).

13 жовтня 2024 19:28







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 9-й тур. Огляд усіх матчів

 

07 жовтня 2024 15:33

Україна, 9-й тур. Динамо – Кривбас. Огляд матчу

 

06 жовтня 2024 21:12

Україна, 9-й тур. Динамо – Кривбас. Повний матч

 

06 жовтня 2024 17:55