Сьогодні 16 вересня 2024 р.

ТМ. Полісся – Сталь (Польща) 1:1. Привіт від Шкуріна

«Футбольний клуб»

Вдруге на іспанському зборі житомиряни пропускають першими, і вдруге – уникають поразки.

Свій черговий матч на Піренеях підопічні Юрія Калитвинцева проводили проти середняка польської Екстракласи «Сталі» з Мелеця. Як і у вівторковому спарингу проти «Мурсії» (2:1), українська команда пропустила до перерви. Сергій Чоботенко обрізався в центрі поля, тим самим розпочавши контратаку суперників, яку у свою чергу завершив прекрасно знайомий нам білорус Ілля Шкурін. Нападник, який на у сезоні-2021/22 на правах оренди грав за київське «Динамо», підхопив м‘яч, обігрався у стінку з партнером та спокійно вразив ворота свого колишнього одноклубника Дениса Бойка.

Цим голом житомиряни наче були покарані за марнотратство, адже до цього мали щонайменше дві прекрасні нагоди, аби відкрити рахунок. Бені Макуана з гарної позиції влучив у поперечку, а після спроби Артема Козака майже з центру поля м’яч банально перестрибнув «рамку», залишену голкіпером «Сталі».

Утім, як і чотири дні тому, рівновага була відновлена у другому таймі. Микита Кравченко виконав навіс зі штрафного, а центрбек Артем Шабанов, опинившись із м’ячем на лінії воротарського, спокійно скористався своїм шансом. Шабанов, до слова, також захищав кольори «Динамо» разом зі Шкуріним та Бойком.

Зустріч так і закінчилася нічиєю, хоча житомиряни мали кілька дуже непоганих моментів, аби схилити шальки терезів на свій бік. Відзначимо, що Калитвинцев задіяв у грі як потенційного новачка – Таллеса Косту, так і гравців, що вже офіційно поповнили лави «Полісся» цієї зими – Богдана Михайличенка, Яссіна Фортюна та Дениса Ндукве. Останній, 23-річний український нападник, першу половину сезону провів у складі лідера Другої ліги «Звягеля», у 16 матчах української першості відзначившись 15 разів.

Вочевидь, всі вони вийдуть на поле і наступної п’ятниці, 2 лютого, коли «Полісся», яке, нагадаємо наразі посідає третю сходинку в розіграші УПЛ, в черговому спарингу мірятиметься силами зі шведським «Кальмаром».

ПОЛІССЯ – СТАЛЬ 1:1
Голи:
Шабанов (57) – Шкурін (26).
Полісся: Бойко (Поспєлов, 46), Тейлор (Кравченко, 46), Шабанов, Чоботенко, Михайличенко (Смоляков, 46), Таллес Коста (Мустафаєв, 60), Танковський (Кушніренко, 60), Грицук (Крушинський, 46), Козак (Фортюн, 46), Макуана (Назаренко, 60), Ндукве (Аріелсон, 31, Будківський, 60).

27 січня 2024 17:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 6-й тур. Колос – ЛНЗ. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 22:01

Україна, 6-й тур. Полісся – Верес. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 20:50

Україна, 6-й тур. Лівий берег – Кривбас. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 18:09