Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Карпати» проявляють інтерес до Калитвинцева, Вакули та Кемкіна

Львівські «Карпати» після повернення в елітний дивізіон чемпіонату України намагаються активно попрацювати на трансферному ринку.

Головний тренер «зелено-білих» Мирон Маркевич в ці дні перебуває в відпустці в Іспанії, де проживають його син – Остап з сім'єю. Після повернення керманича до Львова 9 червня можна буде більш конкретно визначати, в якому складі львів'яни готуватимуться до старту в УПЛ.

Наразі «Карпати» підписали контракт тільки з півзахисником Орестом Кузиком з «Чорноморця», ведуть також переговори з керівництвом ФК «Минай», яким належать потенційні новачки: воротар Олександр Кемкін, універсал Владислав Вакула. У сфері інтересів львів'ян, як ми вже повідомляли раніше, македонський опорний півзахисник Яні Атанасов з польської «Краковії».

Проявляють інтерес львів'яни й до досвідченого Владислава Калитвинцева з «Олександрії», але «зелено-білих» не влаштовують фінансові вимоги півзахисника.

Після того, як «Карпати» покинув Остап Маркевич, старшим тренером команди буде працювати Володимир Єзерський. Має пропозиції повернутися до «Буковини» тренер з фізпідготовки Павло Таран.

1 червня 2024 23:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35