Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Ротань: «Навіть удесятьох ми могли розраховувати на більше»

Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань прокоментував поразку від одеського «Чорноморця» (2:3) в матчі 23-го туру Української Прем'єр-ліги.

– Ваш коментар по сьогоднішній грі.
– Вітаю «Чорноморець» з перемогою. Вітаю своїх хлопців з гарною грою. Я думаю, що якби ми грали в повних складах, то гра була б набагато яскравіша. Чому я вітаю своїх хлопців? Тому що вони вдесятьох, в принципі, могли розраховувати на краще. Вони, скажімо так, виконували те, що ми їх просили, граючи навіть у меншості.

Єдиний момент: не встигли ми донести їм за цей період, коли в 1-му таймі грали в меншості, де ми, скажімо так, пропустили непотрібні м'ячі. Якби ми їх не пропустили, то, я думаю, в принципі, могли би розраховувати на більше. Але є гра, ми її приймаємо, тому вітаємо ще раз «Чорноморець» з перемогою.

– Якщо судити по стартових хвилинах матчу, головне завдання було забити швидкий м'яч?
– Розумієте, в нас завжди головне завдання – це свисток нашої Феміди, і ми прагнемо забити гол. Це перше, що ми прагнемо на тренуваннях і в матчах. Ми перш за все думаємо про те, що ми хочемо забити гол. Тому так, ми хотіли забити. Ми розуміли, що «Чорноморець» грав третю гру за тиждень. Ми розраховували на це.

7 квітня 2024 18:41







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35