Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Третьяков: «З переходом у «Колос» допомагали Коноплянка та Зозуля»

Новачок «Колоса» Максим Третьяков поділився думками про свій перехід до ковалівського клубу та розповів про стан справ у «Дніпрі-1».

– Що тобі останнє було відомо про «Дніпро-1» перед тим, як ти покинув команду?
– На базі залишилось зовсім небагато людей, буквально декілька футболістів. За цим було дуже сумно дивитися та сумно йти. Хотілося розпочати сезон у команді рідного міста, але вже як є…

– В тебе залишалось ще 2 роки контракту, як вдалося домовитися з «Дніпром-1» і чи закрите питання заборгованості щодо тебе? 
– Це було дострокове розірвання контракту. Питання боргів ще у підвішеному стані.

– Які були варіанти працевлаштування окрім «Колосу»?
– Всі ті ж клуби, про які писали у ЗМІ. Задоволений, що вдалося домовитися з «Колосом». Знаю тут багато хлопців, тому проблем з переїздом та адаптацією не було.

– Чому саме «Колос»? З ким розмовляв з Ковалівки перед переходом?
– Ввів перемовини з Віталієм Лисицьким (спортивний директор «Колосу»). Також у процесі допомагали Женя Коноплянка та Роман Зозуля. 

Чому саме «Колос»? Недалеко від Києва, класна інфраструктура, новий стадіон, тренажерна зала, всі умови для відновлення після тренувань та матчів, чудова база. Тут є все, що потрібно для тренувань, прогресу та футболу. 

Також дуже важливим фактом стало, що раніше грали разом з тими ж самими: Цуріковим, Лучкевичем, Демченком, Бондаренком, Харатіним та іншими. Тобто знайомих вистачає і серед футболістів і в тренерському штабі. 

– Не пожалкував про перехвід у «Дніпро-1»? 
– Ні, чудовий досвід. Дуже шкода, що на початку сезону отримав пошкодження. Відношення до мене було чудове. Дуже радий, що до кінця чемпіонату вдалося відновитися і відзначитися голом (мова про гол-красень «Чорноморцю» – прим.).

– Є що сказати фанатам? Як гадаєш, що далі буде з футболом у регіоні?
– Хочу подякувати вболівальникам за підтримку та побажати, щоб футбол в Дніпрі був та постійно розвивався. Щоб завжди був клуб, за який хотілося б вболівати та приходити на стадіон.

Щодо майбутнього – не знаю, ми можемо лише дивитися зі сторони, що буде далі. Сподіваюсь, що все зміниться на краще та футбол у Дніпрі буде.

15 липня 2024 13:26







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35