Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Україна, 22-й тур. Зоря – Металіст 1925. Анонс матчу

Чи зможуть харків’яни перервати два своїх клубних антирекордних серіали: безвиграшний – із дев’яти ігор (нічия та вісім поразок) і пропускний – із 14-ти матчів (34 голи)?







«Зоря» (Луганськ) – «Металіст 1925» (Харків)
31 березня. Початок матчу – о 15:30
Київська область. Стадіон «Лівий Берег»
Головний арбітр
– Денис Резніков (Кам'янське)
Арбітр ВАА – Сергій Лисенчук (Київська область)
Пряма трансляція – «УНІАН», FootballHub, UPL.TV

Для «Металіста 1925» поєдинок проти «Зорі» стане 70-м в еліті українського футболу, в якому харків’яни спробують перервати невтішну безвиграшну серію, що складається із дев’яти ігор. Відтак усі футболісти гостей чудово розуміють важливість цього двобою та необхідність здобути перемогу.

Тим більше, у поєдинку проти луганців, котрі якраз випереджають харківську команду на три очки. Щоправда, в команди з Луганська є матчі в запасі, але в них також ще потрібно набрати залікові бали, адже суперники там будуть непростими.

Гостьова гра для «Металіста 1925» буде відбуватись на домашньому для нього полі, адже «Лівий берег» він ділить не лише з власниками арени, а й із «Зорею».

Після виходу «Металіста 1925» до УПЛ «Зоря» була чи не найбільш незручним суперником для харків’ян. Лише в першому колі цього чемпіонату вдалося вперше не програти, ба більше, здобути перемогу. Нагадаємо, що рахунок був 2:1, а всі голи було забиті в першому таймі. На влучний удар Дмитренка «Зоря» відповіла голом Герреро, але Борячук приніс перемогу, реалізувавши пенальті.

Головний тренер «Металіста 1925» Віктор Скрипник кілька років тому очолював «Зорю». Також у складі команди з Луганська не так давно грали Максим Імереков і Владлен Юрченко.

В обох командах немає дискваліфікованих гравців на цей поєдинок. Проте, від старту другої частини сезону Віктор Скрипник ніяк не може отримати повний набір своїх виконавців, постійно є травмовані. Ось і зараз Олексій Сидоров, хоч і повернувся до тренувань у загальній групі, проте після пропущеного місяця він ще не перебуває в оптимальних кондиціях. Було розтягнення під час міжнародної паузи в Дениса Гармаша, відтак його кондиції також не є оптимальними. Продовжують відновлення Ігор Курило та Дмитро Кравченко. Займаються лише біговою роботою Євген Ткачук та Іван Коваленко.

Олександр ПРЕСИЧ

31 березня 2024 10:20







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35