Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Шищенко: «Полісся» повністю провалило другий тайм»

ФК «Полісся» поступився одеському «Чорноморцю» в 22 турі Української Прем’єр-Ліги (1:4). Своїми думками після зустрічі поділився в.о. головного тренера ФК «Полісся» Сергій Шищенко.

«Я хочу вибачитись перед вболівальниками, перед президентом клубу. Я повністю беру відповідальність за сьогоднішній результат.

Що стосується гри, то у нас були хороші підходи в першому таймі. Ми планували пресинг і він у нас виходив, десь не виходило переходити з оборони в атаку, але кульгала реалізація. Другий тайм був провальним. Я вважаю, що ми його провалили повністю. Потім ще й вилучення відбулось. Було важко відіграватись. Але я дуже вдячний хлопцям, що навіть при рахунку 1:3 хлопці хотіли відігратись і створювали моменти. Якби ми забили ще один м’яч, то при рахунку 2:3 гра зовсім змінилась би. Але ми ризикували і пропустили четвертий м’яч.

Ми проаналізуємо другий тайм, розберемось, чому так вийшло. Але маю сказати, що «Чорноморець» дуже агресивно діяв і атаці. Десь в якийсь моменти ми провалились. Ми розберемось, проаналізуємо і зробимо висновки», – сказав Сергій Шищенко.

Проаналізував коуч і третю червону картку в третьому матчі поспіль:

«Емоції, дисципліна. Ми хотіли вигравати, радувати вболівальників. Але в таких моментах емоції потрібно в інше русло направляти, щоб був результат».

Після трьох пропущених м’ячів, тренерський штаб провів кілька замін, які за задумом мали спрацювати:

«Я дуже задоволений замінами, хлопці, які вийшли – вони посилили гру. На якийсь момент в нас виходило те, що ми планували на гру, могли її перевернути, але вилучення все зіпсувало. І у нас нічого не вийшло», – резюмував в.о. головного тренера.

Попереду у «Полісся» – підготовка до півфінального матчу у Кубку України.

«Ми витягнемо хлопців із цієї психологічної ями і підготуємось до історичного матчу з «Ворсклою», – каже Шищенко.

30 березня 2024 22:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35