Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Луїфер: «Завдяки партнерам удалось забити й подарувати радість уболівальникам «Полісся»

«Полісся» здобуло виїзну перемогу в матчі 23-го туру УПЛ над «Минаєм» (3:2). Своїми думками після гри поділився автор дубля у ворота закарпатців нападник Луїфер Ернандес, який подякував партнерам за гольову допомогу.

«Це результат не лише моєї роботи на тренуваннях, але й усієї команди. Гра наприкінці зайшла в дуже складне русло, але завдяки тому, що всі відпрацювали на 100%, створили мені дуже хороші можливості й під час першого, й під час другого голу, мені всього лише потрібно було ними користатись і подарувати радість уболівальникам і команді. Бо всі ми вже зачекались позитивного результату. Завдяки партнерам та Богу вдалось забити та здобути перемогу

Щодо попередніх матчів я хотів би сказати, що вони не були провальними. Можливо, не вдалась одна гра з «Чорноморцем». Я б не сказав, що зараз потрібно відпочивати – потрібно ще більш зібрано та сконцентровано працювати з самовіддачею. Чемпіонат ще не завершений і все ще може статись. Ще більшим об’ємом роботи, ми можемо забезпечити команді те місце, якого ми прагнули на початку сезону», – наводить слова венесуельського нападника офіційний сайт житомирян.

8 квітня 2024 22:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35