Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Іващенко: «Сьогодні результатом задоволений, але все вирішуватиметься в неділю»

Головний тренер «Оболоні» Валерій Іващенко прокоментував перемогу над «Лівим берегом» (1:0) у першому стиковому матчі за право грати в УПЛ сезону 2024/25. 

– Чи задоволені ви гандикапом в 1 м'яч? Чи допоможе це вам?
– Сподіваюся, допоможе. Один м'яч – це хиткий результат, тому ми зараз з хлопцями поговорили, що ні в якому разі не розслабляємося. Все буде вирішуватися в неділю в матчі-відповіді.

– Виглядало, що сьогодні грали дві дуже схожі команди. Як ви гадаєте?
– Кінцівка чемпіонату, всі бачать, що така відповідальність, дуже важливі ці останні ігри. Хлопці десь переживають, десь намагаються спростити гру, хоча кажемо десь покласти м'яч – коли кладемо м’яч вниз, є моменти. Але цей тиск, який тисне на них, трохи є.

Сьогодні результатом задоволений, але це нічого ще не каже. У нас ще другий крок, і там треба викладатися на всі, можна сказати, 200 відсотків.

– Команда дуже жваво вийшла на 2-й тайм. Була серйозна розмова в роздягальні?
– Ні, ми хлопців підтримали, навпаки, хотіли їх трошки заспокоїти, бо такий тиск на них є, переживають, і деякі моменти не виходять на футбольному полі, те, що ми плануємо. Тому ми їх заспокоїли, сказали, що все буде виходити, коли трошки заспокоїтеся.

Так і вийшло – забили гол зі стандарту. Десь можна було довести ще до 2-го м'яча, але нам тяжко даються м'ячі. Будемо працювати над цим.

– Під завісу матчу вже грали на результат?
– Хлопці – так, вже десь відчували втому, команді суперника нічого не залишалося, хотіли десь реабілітуватися, десь намагалися за рахунок стандартів відігратися. Але так, хлопці вже десь грали на результат.

– Більше 40 фолів на дві команди. Ви на це очікували?
– Звісно, в нас завжди боротьба, накал, емоції. Так, десь хочеться більше м'яч тримати, але поки що за рахунок того досвіду, якого немає, то доводиться більше десь агресивно грати – і виходять такі фоли.

– «Лівий берег» вас здивував сьогодні?
– Ми передивлялися команду. Непроста, бойовита команда – типова Перша ліга. Тому ми передбачали, що буде те, що ви сказали – багато фолів, багато боротьби. Так і вийшло. Тому готуємося на наступну гру.

29 травня 2024 22:40







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35