Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Будківський: «Зараз у фокусі «Верес» – гра буде дуже бойова»

«Полісся» завершує підготовку до першого матчу другого кола чемпіонату. Суперник «вовків» у 16 турі Прем’єр-ліги – рівненський «Верес». Команди вже зустрічались влітку і тоді перемогу із рахунком 2:0 здобули житомиряни. У «Полісся» гру через дискваліфікацію пропустить Вячеслав Танковський, а решта футболістів працюють у плановому режимі.

«В останніх іграх суперникам «Вереса» було доволі важко проти них грати. Але ми акцентуємо увагу саме на своїй грі. В цьому матчі ми не збираємось під них підлаштовуватись і робимо акцент саме на своїх принципах гри. «Верес» в порівнянні з першим колом змінив стиль гри, вони перелаштовуються з 4 на 5 захисників, трохи змінилась структура гри, але загалом сам малюнок гри нам зрозумілий. Аналізувавши цю команду, ми розуміємо, як вони будуть грати. Але готуємось до непростої гри. Бо останні матчі показують, що їх суперникам було досить складно. В першу чергу ми можемо здобути позитивний результат за рахунок нашого командного духу, наших лідерів команди. Постараємось грати у свій футбол, через контроль, але є різні фактори, які можуть впливати на це: в тому числі і погодні умови. Може бути складно, коли сильний сніг, або дощ, коли м’яч не котиться по полю. В таких випадках багато команд спрощують гру від власних воріт і не розігрують. Але який буде план на гру у нас – подивимось, який буде план на гру у них – покаже гра. І від цього ми вже будемо відштовхуватись», – розповів тренер «Полісся» Сергій Пінчук.

«Я дуже радий повернутись в загальну групу, на поле, бо пропустив доволі багато. Хочеться виходити і допомагати команді, бо зараз дуже важливі ігри. З «Шахтарем» ми показали себе доволі непогано, бо гра була рівна: були моменти і в «Шахтаря», були моменти і в нас. Десь в останніх хвилинах нам трохи пощастило, нам не забили, але й ми могли перемагати в цій грі. Так, дуже рівна гра. Так, ми трохи сіли назад, але я вважаю, що гра була на рівні. Зараз у фокусі «Верес» – змінився тренер, останню гру вони виграли, тому перебувають в гарному настрої. Але з огляду на погодні умови гра буде дуже бойова, бо до того всього зараз останні тури і кожна команда хоче набрати максимум очок і гарно піти у відпустку. Наші козирі я розкривати не буду, ми готуємось до гри, маємо бойовий настрій і будемо виходити з бойовим настроєм і грати лише на перемогу, як і в усіх інших матчах в чемпіонаті», – розповів нападник «Полісся» Пилип Будківський.


30 листопада 2023 17:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35