Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Україна, 17-й тур. Металіст 1925 – Олександрія. Анонс матчу

У понеділок, 11 грудня, харківський «Металіст 1925» у рамках 17-го туру УПЛ прийматиме «Олександрію» на стадіоні «Лівий Берег».








«Металіст 1925» (Харків) – «Олександрія» (Київ)
11 грудня, початок – о 14:00
Урочище Млиново, Київська область. Стадіон «Лівий Берег»
Головний арбітр
– Олександр Солов'ян (Київська область)
Арбітр ВАА – Денис Шурман (Київська область)
Трансляція – на ОТТ-сервісах: Megogo, Київстар ТБ, Setanta Sports, Воля TV, Omega TV, Sweet TV.

Сьогоднішнім матчем «Металіст 1925» та «Олександрія» завершують для себе першу частину сезону, яка складалася по-різному на різних етапах. Але в підсумку обидва колективи підходять до сьогоднішнього матчу, як команди з нижньої частини турнірної таблиці.

Перед цим матчем «Металіст 1925» розташовується на 11-й позиції, маючи в своєму активі 15 очок. «Олександрія» на 13-й позиції в турнірній таблиці та має на 2 бали менше, ніж харківська команда. Але у підопічних Руслана Ротаня є гра в запасі – домашній поєдинок проти «Оболоні», який було перенесено через погодні умови. Відтак цей матч стає життєво необхідним для обох колективів. Хто знає, можливо, саме його підсумок визначатиме те, як команди будуть проводити зиму. Бо ж, наприклад, якщо харківці переможуть, то вони відірвуться від небезпечної зони і вже більш спокійно зможуть готуватися до продовження сезону. Якщо ж програють, то є навіть ймовірність зимувати в зоні перехідних матчів, що є не найбільш приємними та комфортними умовами.

Після перемоги в матчі проти «Чорноморця» 5 листопада, «Металіст 1925» зазнав 4-х поразок поспіль. Так, були складні суперники, «Шахтар», «Динамо», «Полісся», що йде серед лідерів. Але була ще одна особливість в цих поєдинках. Проти «Динамо» – червона картка в пасиві харківців. Проти «Шахтаря» – пенальті в ворота «Металіста 1925», проти «Вереса» було комбо – і пенальті, і червона картка не на користь «жовто-синіх». Не обійшлося без пенальті й у матчі проти «Полісся», завдяки якому гравці житомирської команди здобули перемогу. Причини та справедливість в усіх цих рішень, мабуть різні, але підсумок один – не дуже для команди Олега Голодюка приємний.

Історія протистоянь «Металіста 1925» та «Олександрії» не на користь підопічних харків’ян. Команди зіграли одна проти одної 5 поєдинків (4 в УПЛ та 1 в Кубку України). У них три перемоги в «Олександрії» та два нічийних результати. Матч першого кола завершився мінімальною перемогою олександрійців 1:0, завдяки голу Артема Шулянського.

Через отриману червону картку в матчі проти «Динамо» «Металісту 1925» проти «Олександрії» не допоможе Костянтин Бичек. Напередодні прооперували Дмитра Юсова, він має повернутися до тренувань вже після відпустки. А ось відновлення Дмитра Кравченка, який також переніс операцію після товариського матчу проти «Оболоні», потребує, орієнтовно півроку. Бека Вачіберадзе буде в строю також після відпустки, ще не готовий сьогодні зіграти Михайло Рудавський. А ось Ростислава Русина, який через пошкодження пропустив матч проти «Динамо» медична служба намагалася з усіх сил «поставити на ноги», тому, є сподівання, що 10-го номера «Металіста 1925» ми сьогодні зможемо побачити, принаймні, в заявці на гру. А ось Олег Мозіль пропустить гру через хворобу.

11 грудня 2023 09:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35