Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Бабенко став новим капітаном «Полісся»

«Полісся» оголосило, що капітаном команди у сезоні 2024/25 буде півзахисник Руслан Бабенко.

Гравці житомирської команди завдяки голосуванню визначили капітана на новий сезон. Ним став 32-річний українець Руслан Бабенко.

З літа 2022 до червня 2024 року гравець виступав у складі «Дніпра-1». 26 червня було оголошено, що півзахисник підписав з «Поліссям» контракт терміном на 2 роки.

«Не очікував. Звичайно, обов’язки колосальні, але я так все тренування бігав і думав, а що по суті змінилося? Нічого, бо для мене завжди була команда на першому місці й не важливо, досвідчений гравець чи молодий – всі повинні вимагати максимум від себе, повинні одне одному допомагати на полі, підстраховувати.

Дуже багато молодих гравців, які повинні більше говорити на полі. Побачимо як я справлюсь. Я ще раз скажу, що нічого не змінилося. Я буду сам собою і буду допомагати молодим гравцям як зможу. Але я голосував за Будківського, бо, на мою думку, він душа компанії, він тут давно, багато чого знає, тож він один з найдосвідченіших, як і я.

Буде ще більше відповідальності як на полі, так і за його межами, треба буде мотивувати молодих гравців. Звісно, якщо хтось буде падати духом – треба його підбадьорити. Побачимо», - прокоментував рішення команди Бабенко.

У сезоні 2021/22 він вже виступав у складі житомирської команди, де зіграв 10 матчів та не відзначався результативними діями. Кар'єру та статистику Бабенка можна переглянути за цим посиланням.

25 липня «Полісся» зіграє з «Олімпією» з Любляни у виїзному матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій. Початок о 20.00.

22 липня 2024 22:11







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Карпати готуються до львівського дербі

 

17 жовтня 2024 20:44

Ігор Краснопір. Про тренувальний процес, життя у Львові та футбольні мрії

 

17 жовтня 2024 14:20

Оболонь готується до поєдинку проти Динамо

 

16 жовтня 2024 13:41