Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Ванівський: «У «Руху» проти «Домжале» вийшов дуже молодий склад, тож 2:3 – гідний для нас результат»

Воротар львівського «Руху» Святослав Ванівський розповів про свої враження від перших тренувальних зборів з основною командою та поразку 2:3 від «Домжале».

«У «Руху» на матч з «Домжале» вийшов дуже молодий склад, тож результат 2:3 – гідний для нас. Словенська команда має велику кількість досвідчених гравців, демонструє хороший рівень у внутрішній першості. Ця гра була корисною для нас, адже молодь добре себе проявила. Для себе я цей поєдинок можу занести в актив. Попри поразку, ця гра додала мені впевненості, хоча пропущені три голи – забагато для голкіпера.

Тренувальний процес у першій команді відрізняється від тренувань у U-19 – тут набагато більше роботи, все інтенсивніше, дорослий футбол є швидшим. Відповідно, треба швидше реагувати на все та швидше діяти. Відчувається, що є більше вимог і, звісно, робота з першою командою – крок уперед для мене.

У нас чудові умови для хорошої роботи та прогресу. Крім того, з кожним днем покращується погода. Ці збори однозначно підуть на користь кожному з гравців «Руху». Гра з такими суперниками, як «Домжале» та «Сараєво», однозначно допомагає розвиватись та краще розуміти гру, це ж можна сказати й про майбутніх наших опонентів», – сказав Ванівський.

30 січня 2024 09:41







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35