Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Спаллетті: «Іспанці були свіжішими, ніж ми»

Головний тренер збірної Італії Лучано Спаллетті прокоментував поразку Іспанії в матчі 2-го туру групового етапу ЄВРО-2024 з рахунком 0:1.

«Ми були млявими сьогодні. Ось основна причина того, чому так сталося. Потрібно розібратися у всьому цьому, але головна причина наших мук – те, що ми були млявими. Іспанія сьогодні була командою, а ми командою бути не змогли. Вони заслужили перемогу, а нас і не було у грі за винятком останніх 20 хвилин.

Багато хто сьогодні виглядав не найкращим чином – це стосується всієї команди. Деякі гравці на 100% не відновилися фізично, і в такій ситуації перевага стає очевиднішою. Коли тільки захищаєшся і, до того ж, не даєш супернику приводу думати про оборону, навантаження тільки збільшується.

Якщо одразу кілька гравців випадає з гри, стає важко. Коли тільки пара людей, то, звичайно, можна було б поборотися краще. Як би там не було, ми дозволили Іспанії повністю домінувати та завершити все цілком комфортно для себе.

Нам потрібно було намагатися більше володіти м'ячем, як ми це робили у попередніх матчах. Треба тримати його та намагатися розігрувати. Це єдиний спосіб вести гру.

Ми були надто шалені, особливо закидаючи м'яч через оборону суперників. Коли ми перехоплювали м'яч, зберегти його було важко, а коли боротьбу за нього виграв суперник, ми з останніх сил намагалися його повернути. Боролися з контрпресингом, але припустилися також кількох простих помилок при простих передачах. Їх не можна собі дозволяти.

Були надто великі розриви. Ми завжди виявлялися розтягнутими, і ніяк не вдавалося зібрати все докупи. Нам постійно створювали проблеми. І їх було більше, ніж можна припустити, дізнавшись підсумковий рахунок», – цитує Спаллетті офіційний сайт УЄФА.

21 червня 2024 11:28







Матеріали на тему

Іспанія – Італія 1:0. ЄВРО-2024, група B. Розгромний... мінімум
21 червня 2024 00:04




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЄВРО-2024, група B. Іспанія – Італія. Огляд матчу

 

21 червня 2024 00:21