Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Ніко Вільямс: «Італія – чудова команда, але ми заслужено перемогли»

Вінгер збірної Іспанії Ніко Вільямс, який був визнаний найкращим гравцем матчу 2-го туру групового раунду ЄВРО-2024 проти Італії, поділився своїми враженнями від перемоги над суперником (1:0).

«Все пройшло сьогодні дуже добре і партнери по команді мені дуже допомогли, – цитує гравця «Атлетика» з Більбао офіційний сайт УЄФА. – Обіграш один в один – це моя сильна сторона. Пройдеш захисника один раз і все стає простіше.

Я дуже сконцентрований на ЄВРО і роблю все, щоб допомогти головному тренеру та команді. Завжди мріяв потрапити на такий рівень, зіграти на чемпіонаті Європи та стати найкращим гравцем матчу, тож я радий.

Ми знали, що матч проти Італії буде дуже важким, і що нам потрібно було зробити. Домінували за всіма напрямами. В Італії чудова команда, але ми грали дуже добре та заслужено перемогли.

Мої партнери поаплодували мені в роздягальні, і я хотів би подякувати їм за те, що своєю майстерністю вони посприяли мені стати найкращим гравцем поєдинку. Радий допомагати їм у роздягальні. Я одразу отримав текстове повідомлення від брата, і, сподіваюся, моя сім'я насолоджується цим так само, як і я.

На помилках вчишся. Я втратив два важливі моменти в матчі Кубку Іспанії проти «Осасуни», і тоді було дуже боляче, але я досяг великого прогресу в психологічному плані. Продовжую працювати дуже старанно, щоб намагатися допомагати команді, оскільки, якщо втрачаєш гольовий шанс, маю знати, що з'явиться інший».

Після двох турів Іспанія очолює групу В, набравши шість очок, а в Італії три бали та друге місце.

21 червня 2024 12:16







Матеріали на тему

Іспанія – Італія 1:0. ЄВРО-2024, група B. Розгромний... мінімум
21 червня 2024 00:04




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЄВРО-2024, група B. Іспанія – Італія. Огляд матчу

 

21 червня 2024 00:21